![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
saptamana viitoare.
De obicei ce te demoralizeaza mai rau? Exceptie facand lucrurile foarte grave si foarte triste. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
cand vad cati monstrii imi apar pe fata.
unde ai vrea sa pleci in vacanta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
nu stiu dar e cald (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
care dintre treburile casnice iti place cel mai mult ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
sa gatesc diverse bunatatzuri.
pentru cele care ati fost p-acolo - ce ati simtit cand ati vazut Venetia pentru prima data ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu stiu sa-mi exprim sentimentele pe care le-am avut,dar a fost superb.
care este mancarea ta preferata? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
of, am MULTEEE mancaruri preferate, dar savurez in fiecare an cu aceeasi placere salata de vinete cu maioneza si cu salata de ardei copti.
pe aceeasi linie, care este bautura voastra preferata ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Elie Saab
Ce culoare are telefonul tau mobil? |
|
|
![]()
|
|
combinatie negru cu gri
in momentele hot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , desu-uri negre sau mov/alta culoare ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:22 PM |
|