![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
in italia(padova)
ce vrei sa faci in weekend? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
spal, calc, maine poate ma duc la talcioc sa mai scap din ciuveie, duminica dis-de-dimineata iau barbat si soacra de la aeroport, fac mancare, poate un pic de plaja, ma uit cel putin la un film si rasfoiesc Instyle-ul de iulie.
Cate ore de somn iti trebuie ca sa fii odihnita? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cam 7 ore, dar nu prea am parte de "atita" somn.
Esti "rea" de caldura"? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu.
La ce muzeu ai fost ultima data si ce ti-a placut cel mai mult acolo? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
La Muzeul Unirii din Alba Iulia unde am vazut faimoasele bratari dacice din aur.
Ce citesti acum? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Boris Vian- Blues pentru o pisica neagra.
ce plante ai acasa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
o begonie, o dracena,un filodendron, o yucca, un crinul pacii (spathiphilium)si inca una care nu stiu cum se numeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cat de des mergi la Biserica? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
rareori din pacate ca nu am vreme.
cum iti petreci timpul liber? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Gatesc, stau cat mai mult cu fiul meu, ma invart pe aici, citesc, ma uit la filme, sau pur si simplu stau in balconul meu drag si ma relaxez.
Iti place sa mergi la nunti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
in general, da
cat vorbesti la telefon in medie, pe zi ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:45 AM |
|