![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ieri am vorbit 3 ore (2 le-am savurat tarziu in noapte (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
cui ai dat ultima data un pupic? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Nepoatei mele de 2 ani, o dulceata de fetita.
Cine ti-a facut recent un compliment? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sefu' si sefu' de-acasa, azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce ti-ai luat de la ieftiniturile de vara? |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pantofi de toamnă! Asta am găsit!
E caniculă sau plouă la tine în oraş? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
e canicula
ce ai vrea sa bei acum? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce mananci de obicei la micul dejun? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
lapte cu cereale, ca bebelushii, sau ca o montignaca convinsa ce sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cat de mult conteaza inteligenta la un barbat ? in procente, pls. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
80%, 10% farmec, 10% frumusete
Cand ai ras ultima oara? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
aseara, cand am facut baie la motanas
la ce ora te trezesti dimineata? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Depinde la ce ora ma culc.
Ce-ti doresti mai mult in clipa asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:54 AM |
|