![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Sa uit trecutul.
Cum te-au poreclit copii cand erai mica? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"Blonda".
Cind ti-ai cumparat singura flori ultima data? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tigari. Insa nu sint destul de convinsa ca vreau sa renunt.
Ai fi in stare sa faci streap tease (evident doar pentru iubitul tau, fara "spectatori")? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Daca stie sa ma motiveze! DA!
Ai prioritatile bine stabilite? |
|
|
![]()
|
|
Oh, da. Si nu ma las, tin cu dintii. Am invatat sa fiu ordonata si foarte responsabila in anumite privinte.
Tii la principiile tale, chiar daca inima iti dicteaza altceva? |
|
|
![]()
|
|
Da! Din pacate de fiecare data castiga capul nu inima! Esti dispusa sa faci compromisuri pt fericirea celui drag? |
|
|
![]()
|
|
Da, insa nu prea des si nu sa ma fac pres. Las de la mine pentru ca vreau, nu pentru ca sint slaba. Si incerc sa evidentiez asta dar fara tam-tam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Esti o persoana ambitioasa care "trece peste cadavre"? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt ambitioasa numai in masura in care stiu sa ma motivez foarte puternic si persuasiv pentru ceva sau cineva. Detin pe de alta parte si prea mult spirit civic sa tai si sa spanzur pana a-mi indeplini dezideratul...cateodata pare-se unfortunately (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat de mult ai face sau ce ai face ca sa poti numi ceea ce se intampla "schimbari radicale in viata mea"? |
|
|
![]()
|
|
Edit: As pleca din tara in care m-am nascut!
Ce-ti doresti de la viitor? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:23 AM |
|