![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Liniste sufleteasca si un trai decent.
Cind ai simtit prima data ca imbatrinesti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cand mi-am dat seama ca problemele mele sunt reale!
Vrei sa redevii copil? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da mi-ar placea da s-a dus copilaria a fost tare frumosa poate pt ca nu ai griji, poate pt ca te-ai suparat acum si apoi imediat ai uitat, poate pt ca inconstienta aia copilareasca iti da mult mai mult curaj si lista ar putea continua.
Cat esti de visatoare? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Sunt destul de visatoare..pana ma lovesc...si apoi simt ca nu mai fac fata realitatii.
Cat de tare ai fost ranita ultima data? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
De mi s-a zdruncinat pamantul sub picioare!
De ce ti-e frica? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cutremur. In general de tot ce implica lipsa de stabilitate (am acrofobie).
Ai putea sa locuiesti la tara? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanteziile bucolice ma tin cam 3 zile dupa care incep sa urc pe coline in cautarea orizontului citadin cel mai apropiat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ce roman ti-ar fi placut sa fii personajul principal? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Mi-ar fi placut sa fiu Elizabeth din Mandrie si prejudecata/Jane Austen.
Ce-ti doresti cel mai mult acum? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa valorific timpul mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In ce tara ti-ar placea sa locuiesti? |
|
|
![]()
|
|
Germania
Ai secrete? Si daca da, sunt multe? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:24 AM |
|