![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oriunde e liniste deplina, nu suna telefoanele, se aud pasarelele...
De cind nu ai mai avut o zi numai pentru tine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
De vreo 2 luni , asa. Dar am mai avut "jumatati de zi"..de atunci
Cu ce culoare iti place sa te fardezi? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cu bej/auriu.
Ce ai chef sa faci acum? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sa plec in concediu!!!
Ce zi din saptamana iti place cel mai mult? Edit: da miss, am fost in Germania si m-am simtit intr-o siguranta extraordinara! Desi aparent oamenii pareau reci... cand le cereai ajutorul erau foarte draguti!! Atata liniste, verdeata si ordine ... m-au impresionat profund! E singura tara careia nu am avut ce sa-i reprosez! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sambata.
Cum conduci masina cu viteza sau mai prudent? La mine a fost invers mi s-a parut prea multa ordine si chestia asta ma enerva. Cred ca m-as putea stabili daca ar fii intr-o tara mai latina, da inainte sa vad cum e acolo, da deocamdata nu se mai pune problema. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Depinde de starea mea de spirit! De cele mai multe ori sunt in limitele legale dar uneori mai apas si pedala daca circumstantele sunt de asa natura! Ce anotimp iti place? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iarna, de cind cu incalzirea globala.
Care e parfumul tau preferat? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
j'adore
Care este orasul care iti place cel mai mult, din Romania? |
|
|
![]()
|
|
Constanta
Ai plans vreodata fara motiv? |
|
|
![]()
|
|
Nope, pling destul de rar si trebuie sa am un motiv extrem de serios.
Daca ai putea sa iti faci acum o casa de vacanta, ce locatie ai alege: marea sau muntele? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 02:53 PM |
|