![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Munca pe primul loc. Pe al doilea, tot munca. Pe trei, nu e greu, munca. Pe la coada listei... sa ma odihnesc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Care este scriitorul tau favorit? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiecare sau in parte, indiscutabil reprezentantii romanului postmodern european si american, nu pot spune ca Pynchon sau Martin Amis, Fowles, Ian MacEwan sau David Lodge, ++++. E ceea ce ma reprezinta.
Ce ai vrut sa te faci cand ai fost mica? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Medic. Chirurg. Si eram cit pe ce, daca nu as fi avut " bafta" sa dau de profi aiurea in liceu fix pe materiile la care ar fi trebuit sa dau admitere! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Ai avut vreodata senzatia de déjà vu? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur, poti sa bag mana in foc ca am mai fost in postura aia.
Ce preferi: sindrofie sau club? |
|
|
![]()
|
|
Sindrofie, ca se poate discuta. Club numa daca e rost de zbintuiala...
"To object to" sau "to object at" ? ps:asta e criminaaaala; si cica astia te-au examinat... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, examen scris de 3 ore. Stai ca mai am cu ele si oralul miercuri sa vezi acolo paruiala daca ma scot din sarite.
Ce consideri mai informativ: o enciclopedie vizuala sau un reportaj pe canalele specializate? |
|
|
![]()
|
|
Informativ? enciclopedia, are o arie mai mare de penetrare.
Motor sau bicicleta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Motor. Adrenalina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi bicicleta e mai sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te consideri o persoana implinita? |
|
|
![]()
|
|
Da. Mai am ceva "imbunatatiri" de adus, insa in general, da.
Ce preferi sa fii? angajat sau angajator? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:25 AM |