![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neagra.
Ochi albastri sau verzi? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
verzi!
apa plata sau carbogazoasa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
plata
Iubesti animalele? De ce? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Le iubesc la nebunie pt ca isi afiseaza sufletul in priviri!
Ai de ce sa fii fericita azi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
sper sa am,fiindca de dimineata am o zi de kk.
esti blonda,bruneta sau.....? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
natural- satena
vopsita-bruneta cata apa bei pe zi? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreun litru jumate.
ce cladire te-a impresionat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cladire... Impropriu spus. M-a impresionat Parthenonul de pe Acropolis.
Care este tara pe care ai vrea cel mai mult sa o vizitezi ? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
china
care e cea mai mare greseala din viata ta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sint prea bleaga si acord prea mult credit oamenilor chiar si dupa ce imi demonstreaza o data ca nu merita.
Ce ai face cu banii daca ai cistiga 1.000.000 de euro ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:00 PM |
|