![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi...m-as duce in china..nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daa...as calatori muuullltt!!
ce sport(sau alta activitate) ti-ar fi placut sa faci de mica? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, am facut karate de mica, am reluat in facultate si acum mi-e dor iar insa nu mai am unde.
Cum dai in freza unor colegi profesori in varsta si cu aere ostentative de superioritate fara sa creezi scandal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
I-as soca mai intai, adica as face exact ceva ce stiu ca i-ar lasa muti.....si apoi i-as ignora!
Care este cea mai mare realizare a ta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Faptul ca sunt propriul meu sef!
Ce-ti doresti acum? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Un masaj
Care este prajitura preferata? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiramisu.
Care e parfumul tau preferat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Hot Cuture (G.)
Care este ciocolata preferata? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ritter sport cu amaretto.
Care-i primul in top dintre actorii preferati? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Al Pacino
Ce-ai facut astazi? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pff...azi...cumparaturi...tuns...aranjat..urmeaza nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
care e persoana in care ai cea mai mare incredere? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 12:32 AM |
|