![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cedez dreptul de raspuns unei alte persoane. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Eu am si raspuns, imagistic la intrebarea ta, iar intrebarea mea era ultima pe care am pus-o. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Hai ca raspund tot eu ... si o sa ma chinui ca de data asta sa nu-i spun numele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
magar = asin (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sfidezi soarta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu; de aceea e soarta; sa nu poata fi evitata. Doar traim cu impresia ca o sfidam.
Timpul ne face mai buni sau mai rai? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mai buni, daca stim sa plecam urechea!
Crezi in horoscop? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
atitudinea!!
ce reprezinta un "turn-off" la un barbat (pt tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmm..felul in care ma priveste... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
ce meserie ai...iti place? geoo..am raspuns in acelasi timp:D |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce reprezinta un "turn-off" la un barbat (pt tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )? Daca-i necioplit si face pe desteptu'. Citesti romane, de exemplu, empatic, patrunzand in carte, identificandu-te cu personajele, urmaresti adevaruri moralicesti, criticand etic pe masura, faci referinte la el ca la o felie de viata? |
|
|
![]()
|
|
Depinde de criza prin care trec in momentul lecturii! Uneori datorita circumstantelor ma pot identifica mai usor ... alteori povestea ramane la nivel de fictiune!
Ti-ai ratacit vreodata personalitatea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu..eu raman fidela conceptiilor mele de viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si personalitatii in orice circumstanta, indiferent de parerile altora..Disimulat poate, dar ramas aceeasi..
Ce faci in momentele de ratacire? (ca sa lamurim chestiunea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:47 PM |
|