![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Momente de ratacire nu prea am dar am momente cand simt ca nu mai pot! Si atunci evit oamenii, si incerc sa ma adun!
Care este cel mai frumos loc pe care l-ai vazut vreodata? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
O pajiste ingalbenita de toamna,ceata,pe drumul spre Brasov,acum 2-3 saptamani.
(cred ca nu este chiar cel mai frumos,dar atunci mi s-a parut ca e rupt din rai) Ce culoare si ce forma au unghiile tale? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
mici, patrate, cu french!
iti place carnea de vita, pui, porc, oaie sau peste? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
prefer pui si peste dar nu le refuz nici pe celelalte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cum faci sa-si schimbi dispozitia daca te trezesti cu ...dosu-n sus?(scuzati expresia) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
incerc sa revin rationala si sa nu ma las prada sentimentelor de moment (Nu-mi iese niciodata)
caldura sau frig? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
calduraaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
masina mica sau jeepan?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-amandoua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Descrie starea de bine pe care o probezi tu si o cataloghezi drept stare de bine. |
|
|
![]()
|
|
Sa am sufletul impacat ca atunci ma invaluie o fericire debordanta si toate problemele au o rezolvare!!!
Cand ai plans ultima data si de ce? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi din cauza unor minciuni dureroase.
Poti sa dormi noaptea dupa ce stii ca ti-ai batut joc de cineva? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu as putea sa ma privesc in oglinda, daramite sa mai si dorm noaptea!
Crezi ca exista justitie divina? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th August 2025 - 07:22 PM |
|