![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, chiar ii iubesc...poate doar de caii verzi pe pereti....mai ales aia din "greierasul" meu.
Base sau Jiji? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) to be or not to be....this is the question.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) haide, alegeti! Diana draga, noi n-avem somn, de crailim pe aici la aceeasi ora? Hai ca-ti raspund eu: sexy, vesela si cu o mare pofta de viata si frumos! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pff...o sa fiu D-na inginer cu outfitt-uri elegantee ....o mamica model....cu o viata sexuala excelenta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ce ai schimba in viata ta daca ai putea da timpul inapoi? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca nimic; fiecare greseala m-a facut ce sint acum. Fiecare sut in fund mi-a dat un impuls spre inainte.
Si nu cred ca as vrea sa fie sau sa fiu altfel. Crezi in sfirsitul lumii? @doctoreaso, mai bine Base. Imi plac numai ciobanii care se rezuma la ce fac ei mai bine: brinza; nu-mi plac aia care se baga in politica si fac o brinza. @Rozy, nu ai spus nimic de vila pe Coasta de Azur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu s-au mai dat pronosticuri si nu s-a intamplat.
In ce tara ti-ar place sa locuiesti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sufletul unei pisici...
ce regreti cel mai mult din trecut? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
regret ca din cauza orgoliului nu am vazut pe cineva pt ultima oara
ai vrea sa ai baiat sau fata?(daca inca nu ai copii) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice, , nu conteaza, sanatos/sanatoasa si destept/desteapta.
Ce ti-ar placea sa faci in momentul acesta, in care citesti intrebarea? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Sa pap si o ciocolata!
Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
O palma.
Ai transformat vreodata iubirea in ura? Cum? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:29 AM |
|