![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 25-October 06 Member No.: 645 ![]() |
Iubirea adevarata nu se poate transforma in ura adevarata...trust me.
De unde va cumparati hainutele? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la magazin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cine te-a impresionat prin fapte in ultimul timp si de ce? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nimeni
ce iti doresti in acest moment? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa ma duc iar la mare.
Ce tara ai vrea sa vizitezi in mom de fata? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Germania
De ce ti-e pofta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
de cozonac facut de bunica mea
unde ai vrea sa fii in momentul de fata si cu cine? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La Viena mi-a placut orasul ala la maxim cu al meu sot.
Tiramisu sau tort de ciocolata? Nus ce am ca nu mie foame da ma gandesc tot la mancare (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 25-October 06 Member No.: 645 ![]() |
Desi tocmai am mancat un Tiramisu, prefer tortul de ciocolata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In cat timp se obtine viza de America? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
Nu stiu...probabil peste vreo 100 de ani...
De unde esti si unde te duci? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sunt cu capul in nori de multe ori, adica ma gandesc la 2 lucruri deodata si cateodata par absenta, unde ma duc habar n-am acum sunt in directia crescut copil si ar trebui sa ma duc la servix numai ca nu prea am chef, m-am obisnuit acasa.
Ce vis ti s-a implinit, ce vis nu ti s-a implinit? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:32 AM |
|