![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
implinit... faptul ca sunt la facultate ... neimplinite sunt multe, dar vi le spun doar pe cele mai importante: un job, un bebe (asta oricum e trecut in calendar...peste 4 ani e al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Cum te trezesti dimineata? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
care este bautura ta preferata? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
cafeaua ... nici o zi fara cafea
daca te referi la bauturi alcoolice... vinul si sampania ce ai gatit azi? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
in afara de faptul ca M-am gatit...nu am gatit nic (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
ce firma preferi pt incaltamintea sport? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Anul asta cel putin..adidas....nu pot spune ca am o firma preferata..important este sa gasesc ce imi place.
Care a fost cel mai mare numar de ore pe care l-ai petrecut la servici? |
|
|
![]()
|
|
10 ore...
cand ai fost ultima oara in concediu? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
vara asta...
conteaza mult pt tine punctualitatea altora? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
da,fiindca si eu sunt punctuala
ce job ai vrea sa ai/sau ai? |
|
|
![]()
|
|
content administrator la un site gen elady - ca sa nu fac reclama altuia- (asta-i jobul pe care mi-l doresc acum
unde ai vrea sa fii in acest moment si cu cine? |
|
|
![]()
|
|
pe o plaja cu iubi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:37 PM |
|