![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oho, cu siguranta, fara modestie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ce culoare iti place sa te imbraci in orice moment al zilei? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
albastru
E culoarea mea preferata!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum te comporti in situatii limita? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Like a lady.
Unde iti petreci urmatoarea vacanta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pai va fi cea de Paste si voi merge la ai mei probabil
Unde petreci Anul Nou? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu ma las influentata de nimeni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ce dulce bun pui pe masa maine seara? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Tort si cremsnit
E zapada la tine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Da si este de basm...
Care este dorinta cea mai mare pentru noul an? |
|
|
![]()
|
|
Sa uit...
Cum planuiesti sa te rasfeti in viitorul apropiat? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum tocmai am ajuns inapoi la Tm dupa o calatorie semiinghetata de 15 ore, zic ca o sa incerc o baie fierbinte cu uleiuri de baie, o sa-mi aplic henna neutra cumparata de la egipteni, cu inima stransa sa nu ies morcov sau verde. In viitorul departat, rezolutia mea e sa incerc sa-mi tin moralul sus si sa ma simt binedispusa cu toate fortele.
Ce ti-ar placea sa vizitezi in viitorul apropiat, dar o destinatie plauzibila unde stii ca totusi o sa ajungi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:18 AM |
|