![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apa si vinul (separat)
De ce sport te-ai apuca daca nu ti-ar sta nimic in cale? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pisici
Ce faci la sfarsit de saptamana? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sper sa dorm, insa de obicei nu imi iese pasienta...
Care e visul tau cel mai fain (aka ce ai vrea sa faci o data si o data in viata asta)? |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O casa a mea,a noastra mai precis.Sa scap de chiria asta care ma dispera. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cum iti petreci o zi numai a ta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ma trezesc mai tirziu, verific mailul si ...forumul Elady (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , maninc, beau o cafeluta, ascult muzica si citesc (in acelasi timp), cind ma plictisesc vad un film sau mai multe unul dupa altul, in timp ce rontai ciocolata si fructe (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , imi fac tot felul de tratamente pentru fata, par, corp si pe seara mai scriu ceva in jurnal.
In care tara de pe planeta asta ti-ai dori sa traiesti? |
|
|
![]() ![]()
|
|
JAPONIA-mereu m-a fascinat din toate punctele de vedere! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce iti umple sufletul de bucurie? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ochii stralucitori si zambetul sau rasetul fiica-mii, o carte, o muzica buna.
Ce mancare ai putea ingurgita oricand si des? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cartofi prajiti in tuci, desi nu-s prea sanatosi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ce te infurie cel mai tare? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Minciuna, prostia, ipocrizia, viclenia, rautatea gratuita, meschinaria, mizeria umana, nedreptatea, parsivenia jegoasa; pe rind si toate la un loc.
Ai avut vreodata senzatia privind cerul ca o sa "cazi in el? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:43 AM |
|