![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
buuun asa, e bine ca stii exact ce anume (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
da, mai ales cand stau intinsa pe iarba, privind in sus si cerul e fara pic de norisor ce defect poti accepta cel mai usor la un barbat (ca e clar ca perfecti nu-s (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), in cuplu nu in afaceri |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
well,am aceeptat la al meu faptul ca nu-si face planuri pe termen lung (cand m-oi angaja si eu ,dumnezeu stie cum ne-om planui concediile (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) )
crezi in vindecarea prin autosugestie? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu.
Cand ai spus ultima data "te iubesc" si cui? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca in vacanta asta de iarna,prietenului meu
ce masina ti-ai dori sa ai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Nissan
ce te bucura cel mai tare? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
2 ochi caprui care stau zilnic in fata mea si care imi dau curaj sa privesc in viitor.
de ce te-ai enervat ultima data? |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
M-a enervat impoliteţea unui comesean care, deşi terminase de māncat, nu se ridica să cedeze locul celor care aşteptau şi a rămas să povestească nuştiucui, cu lux de amănunte, ultima intervenţie medicală prin care trecuse. Ne īnverziserăm toţi cei de la masă, spre satisfacţia povestitorului, se pare. Īmi venea să-i (IMG:style_emoticons/default/black_eye.gif) .
(IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Ce faci in week-end? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
probabil o sa-mi bat capul cu materia pt ultimul examen..si mi-as dori si un mic shopping (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ce-ti plac/ti-au placut mai mult? materiile ce tin de real,sau cele de uman? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
sincer, amindoua... si desi ar fi trebuit sa profesez pe uman, ii dau de zor cu partile... pragmatice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cind ai avut ultima data o zi in care sa faci numai ce iti trece tie prin cap? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mmm ...azi am facut exact ce mi-a trecut prin cap (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) e de prisos sa spun ca la mine sunt inca multe zilele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce ai prefera sa ai?bani sau frumusete? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:34 AM |
|