![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amandoua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) it's not an or, an if or a but, it's a definitely. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Consideri ca studiile academice inalte (vezi doctorate) isi mai au rostul in societatea asta chiar si in absenta unei viitoare cariere universitare? This post has been edited by walpurgik: Feb 6 2008, 10:43 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu zic ca isi au rostul in masura in care inveti ceva util pt. meseria ce ti-ai ales-o dar nus cata practica faci. Eu zic ca nu daca nu vrei sa ramai in invatamant.Sunt ceva oameni care fac asta din snobism ca vezi Doamne au doctoratul.Aveam noi un prof de teoria jocurilor si avea doctoratul si vreau sa zic ca daca-l scoteai din matricea lui se rupea filmul.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
miss,ai uitat intrebarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da sunt cam cu capul in nori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ce ai investi niste bani care ii ai si nu-i musai sa-i cheltui? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
grea intrebare...dupa ce mi-as pastra ceva pentru concedii si as da si ceva donatii, mi-ar place sa-mi iau o cabanutza si sa o inchiriez
unde ai vrea sa-ti faci concediu, daca ai stii ca ai avea bani pentru orice? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt multe locuri pe care vreau sa le vad, sa le simt, asa ca as face un inconjur al lumii.
Cam pe la ce ora te culci in general? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cam pe acuş: 22.30-23.00.
Care e dulceaţa preferată? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Dulceatza de nuci verzi, dar o gasesc atat de rar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
iti plac filmele pentru copii (gen Peter Pan)? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi plac, mai ales daca le vad la cinema, pentru ca acolo trebuie sa stau pe scaun, nu ma ridic de o suta de ori sa verific daca am pus mancarea in frigider, am oprit aragazul etc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
ce ti-ai dori sa schimbi in atitudinea ta? This post has been edited by pescarush: Feb 12 2008, 05:41 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa fiu mai increzatoare in fortele mele, in puterea mea interioara.
Cand te-ai dat ultima data in leagan? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:07 PM |
|