![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ohhh, ce intrebare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum 1235 de ani.
masina "tare" second hand sau una mai pamanteana dar noua? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
masina "tare" second hand.
altheea, stai linistita, ca te vei da in leagan din nou, cu copilul, cand ii va veni vremea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) preferi schi sau patinaj? off topic: wow, altheea ce picioare sexi la avatar. sunt ale tale? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 12 2008, 02:21 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
patinaj (schi inca n-am incercat...dar promit sa o fac pe viitor)
care a fost primul job pe care l-ai avut? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Iti mai amintesti jocurile din copilarie? Care in mod special si de ce? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa...imi amintesc muuulte.dar acum mi-a venit in minte patratica,era o concurenta acerba,se juca de dimineata pana seara,si eram printre cei mai buni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
iti mai aduci aminte primul frech kiss? tell me (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
daaa, imi amintesc...aveam aproape 16 ani, tipul cu 3 ani mai mare...am ramas cu gura cascata fara sa fiu in stare sa schitez vreun gest. Misto a fost ca la ceva vreme i-am scris o scrisoare in care il acuzam mai ceva decat daca m-ar fi violat cu perversiuni cu tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca nu i-am trimis-o niciodata ca ar fi fost de rasul lumii! Abia dupa vreo 2 ani am "participat" si eu la un french kiss si nu mi s-a mai parut atat de oribil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
off topic : pesca...as fi vrut eu sa fie ale mele.....dar sa nu dau p'afara de modestie....nici eu nu-s departe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va place orasul in care locuiti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
ma duc la o prietena in vizita sa-i probez aparatul ala de facut cafea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce preferi sa gatesti, dulciuri sau mancare? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mancare sa gatesc, dulciuri sa mananc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cand te-ai relaxat ultima oara si cum? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
poate o sa razi, dar cel mai tare m-a relaxat o sedinta de olarit. Adica am invartit roata si am facut o canuta si alte chestii vreo 3 ore.
si asta a fost anul trecut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ar fi cazul sa ma mai duc pe acolo, ca taaare mi-a placut! Cand ai reusit ultima oara sa faci ceva doar ce-ti place tie, si ce anume? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:44 PM |
|