![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Aseara am fost la aerobic.
Unde ai merge cu mare placere? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La gradina botanica, cand vine primavara!
Ce-ti place cel mai mult la familia ta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca ma pot baza pe ea oricand si in orice situatie. Familia mea insemnand parinti, Mr. kalua si kaluita.
Cum ti-ai petrecut ultima zi de nastere? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Musafiri multi, cadouri multe, oboseala , multa mancare si bautura. Jur sa nu mai fac asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dupa o zi de lucru ai curaj sa fi prietena, mama , sotie si amanta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Curaj da, daca ma mai tine si schinarica, totul e ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De cate ori pe saptamana schimbi prosopul de bucatarie in general? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uneori si de doua ori pe zi daca e cazul. In general il schimb cind mi se pare ca s-a murdarit nitel.
Cind ai mincat pizza ultima data? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Putin inainte de Craciun.
Cand ai primit ultima oara flori de la el si cu ce ocazie? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer? Nu-mi amintesc. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) insa imi amintesc cind mi le-am luat eu ultima data: ieri: 19 lalele faaaine rau!
Cind ti-a venit ultima data sa pocnesti pe cineva? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Acum 2 ore. Scuze, nu m-am putut abtine sa las pe altcineva sa raspunda. Si-acum sunt un car de nervi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Omori insecte? |
|
|
![]()
|
|
Rar. Numai cind ma calca pe nervi (muste, paianjeni); altfel, traim in pace! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce melodie te enerveaza cel mai tare? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:46 PM |
|