![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si baietii plang cateodata, ma dispera astia de la Holograf cat spor de penibilitate au primit cu melodia asta.
Ce vrei sa faci in weekend? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vreau sa dorm pana tarziu ca de trei saptamani tot vad cum se ridica soarele pe cer. Dupa, nu-mi mai fac planuri ca le-au facut altii pt mine: lucrez.
Cum preferi cafeaua? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai nou o beau doar cu un strop mic-mic de fructoza si lapte.
In general insa imi place dulce, tare si cu lapte en-gros. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti amintesti ce visezi noaptea? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Foarte rar, si atunci numai chestiile naspa (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) , niciodata de bine
Care a fost ultimul film/carte care a starnit ceva in tine ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Viata, viata cusuta cu ata (Ileana Vulpescu); am bolit ( la propriu ) doua zile.
Daca ai avea puterea de a-ti indeplini o singura dorinta, insa pentru binele colectiv, ce ai alege ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hmm, you've made me curious....
Grea intrebare, si responsabilizatoare , sort of... Deci, as misca din bagheta si as crea suportul pentru o noua ordine mondiala (o chestie care oricum se va-ntampla peste cativa ani/zeci de ani ) in care n-ar mai prima interesele economice, in care primordiala ar fi , first of all, supravietuirea tuturor oamenilor si apoi dezvoltarea lor, luarea in serios a protectiei mediului etc. Care e pentru tine momentul preferat al saptamanii ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sambata si daca mergem la ski e si mai preferat.
Unde ai vrea sa te duci in urmatoarea perioada cand o sa fii libera m. multe zile? |
|
|
![]()
|
|
Acasa. Sa imi vad parintii.
Ti-ai calcat vreodata pe inima si ai facut ceea ce credeau altii ca trebuie, nu tu? |
|
|
![]()
|
|
Da, eram young&stupid, si am regretat dupa...
va sperie dead-line-ul calendarului incasilor, in decembrie 2012 ? Nu mai e chiar asa de mult.... |
|
|
![]()
|
|
Nu. Ma sperie mai mult gindul ca atunci cind voi trece pragul "de dincolo" o sa mi se bata obrazul si o sa o iau pe coaja ca nu am facut mai multe si mai bune decit as fi putut.
Ai simtit vreodata ca prostia din jurul tau a atins cote alarmante? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:46 PM |
|