![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
oh, Maat, nu gandi asa, chiar ai facut destule lucruri bune, in this lifetime...numai si faptul ca ai pus pe picioare elady... Gandeste-te ca poate, macar indirect, ai schimbat cursul vietii catorva fete in bine (I'm included) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Si prostia, dar mai ales nesimtirea... Dac-ar fi sa alegeti o ultima destinatie, spre ce v-ati indrepta ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu cit am influentat eu vietile altora, insa voi ma influentati in fiecare minut. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
... Ultima destinatie? Daca ar fi "penultimul drum" ar fi o manastire din creierii muntilor. Daca ar fi sa zic ce anume imi doresc sa vaz inainte sa mor, e Japonia. Daca ai putea sa renasti, in ce timp si in ce ai vrea sa te reincarnezi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sincer? Nu stiu!
Nu vreau sa ma nasc a doua oara in nici o era.Toate au avut parti rele. Pe alta planeta poate! Poate o zina care aduce vise frumoase copiilor. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) Cum reusesti sa iesi din monotonia vietii de zi cu zi? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place monotonia mea, sunt bucuroasa cand nu intervin nu stiu ce surprize. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care a fost ultima surpriza care ti s-a facut? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
sincer?nici nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Raspund eu sa nu intrerupem traditia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am trezit intampinata la iesirea de la serviciu de o prietena foarte veche. Am stat pe pervaz la palavre si uite-asa a trecut timpul. Ce-ti place cel mai mult la tine? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inflexibilitatea cind e vorba de magarii. Fac asa atac la ele, ca nu le trec cu vederea nici de-a naibii.
La ce te gindesti cind auzi cuvintul "libertate" ? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma duce cu gandul la libertate psihica fara griji si stres, dar si fizica sa calatoresc fara sa ma uit in urma sa pot spune exact ce simt si ce mi vine pe limba fara sa analizez si sa fiu diplomata, parca traim intr o lume in care bunul simt nu mai merita sa fie pus in practica cu unele persoane
in ce zona de pe glob v ar fi placut sa va nasteti? |
|
|
![]()
|
|
Japonia. In Evul Mediu.
Ce ai putea minca 7 zile la rind fara sa te saturi si fara sa te plictisesti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Practic nimic, chiar daca teoretic ar fi ele multe. Dupa max. 3 zile mi-ar iesi pe ochi orice. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mirosul caror flori iti place cel mai mult? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:39 AM |
|