![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mirosul crizantemelor ( astea ale noastre, de gradina) ma umple de bucurie si fericire!
Cum faci cand esti suparata pe tine si ai impresia ca nu o mai scoti la capat cu toate frecusurile zilnice, si singurul refugiu il gasesti in... mancat fara masura? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai mananc in nestire (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ce-mi pica in mana(comestibil).Si apoi,dupa ce se mai imprastie fluturii din stomac,imi pare rau si de obicei mi se face rau.
Cum ii spui unei persoane sa nu te mai caute la telefon in mod insistent(si enervant (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )fara sa rupi relatia de prietenie? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii explic ca mai am si alte treburi si ca oricit mi-as dori sa stau cu orele la telefon, nu imi permit asa ceva.
Daca vrea sa priceapa, bine, daca nu, asta e! Care e cel mai insolit martisor pe care l-ai primit vreodata? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
o sa divaghez un pic ca sa spun ce-am oferit cadou de martisor unei bune prietene, in copilarie. Era fan clatite si cum mama facuse in ajun mai multe, i-am impachetat una, am strecurat-o intr-un celofan, am legat cu ata de matisor si i-am lasat-o la cutia postala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca fata isi verifica frecvent casuta!
Culmea e ca "darul" a bucurat-o si a ramas in continuare consumatoare de clatite. Ce intamplare prin care ai trecut te face sa izbucnesti instantaneu in ras? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt o gramada - umor de situatie, pentru ceilalti mai putin nostime, pentru mine de tavalit pe jos de ras.
Ce-to doresti cel mai mult primavara asta? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Primavara asta imi doresc cel mai mult sa ...vina vara mai repede!!!!!
Cand ti-ai taiat unghiile ultima data? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alaltaieri, scurt de tot!
Cand te-ai bucurat tare la serviciu ultima data si de ce? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
M-am bucurat chiar ieri,ca mi-a marit un pic salariul.Nu-i cine stie ce,da merge.
Cand te-ai epilat ultima data si in ce zona(sunt indiscreta!?!) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Epilat inghinal IPL joia trecuta, am crezut ca fac pe mine de durere!
Pe cine iubesti mai mult: pe iubitul/sotul tau sau pe parintii tai? (Asta am fost intrebata si eu mai demult de o fetita de 6 ani). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Groaznica intrebare, happy! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Refuz sa raspund la ea pentru ca pur si simplu nu pot. E vorba de cu totul altfel de iubiri, n-ai cum sa le compari. M-am gandit si asa: daca ar fi vreo primejdie mare si as putea salva doar un om dintre parinti si Mr. kalua, pe cine-as alege? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu pot spune, zau asa. Si sper sa nu fiu vreodata pusa in situatia de a face astfel de alegeri.
Ce muzeu te-a impresionat cel mai mult si de ce? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:39 AM |
|