![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
chinte, pune si intrebarea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ce ai face daca ti s-ar oferi 1 miliard de euroi si un teren pe luna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ....i-as lua, thank you very much.
Pe cine ai invita la cina, dintre persoanele renumite? |
|
|
![]()
|
|
Jeremy Irons (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
daca ai 3 doze din elixirul vietii vesnice, cui i le-ai da? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Babutelor:D
Daca ai avea 3 bilete de avion in Grecia,dar nu ai avea unde sa te si cazezi pe gratis,ce ai face? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
As da bani si m-as duce la hotel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faci personal pentru imbunatatirea mediului inconjurator? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Spre rusinea mea,mai nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ti-ai da salariul pt.a merge o zi la cel mai scump si luxos hotel din lume? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fulgi cu lapte sau clatite, daca am chef sa le fac in dimineata respectiva.
Ce nu ai manca niciodata? (dintre mancarurile comestibile) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:05 AM |
|