![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Stejarul- este drept si mandru. Si are niste frunze asa dragute...De ghinde ce sa mai zic... (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif)
Uitas intrebarea! Cum rezisti intr-o zi caniculara? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine pentru ca nu prea umblu pe-afara, iar la serviciu avem AC si acasa nu se-nfierbanta apartamentul. Si nici nu-s rea de caldura.
De care animale ti-e frica si de ce? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
De lilieci. Vecinul nostru are lilieci in pod si seara ies si zboara pe afara. Cand ii vad o tulesc in casa pentru ca am eu asa o teama ca o sa mi se impotmoleasca in par.
Care e obiectul de imbracaminte preferat? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
blugul!
ce ai in permanenta la tine cand pleci de acasa? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Strugurel de buze
La ce te gandesti acum? |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La vacanta.
Care este primul lucru pe care il faci dimineata? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Imi sarut sotul si-i urez buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce ai langa tastatura acum? This post has been edited by Nimphetamin: Jun 5 2008, 03:35 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
un marker, 2 pixuri, un creion, calculator, corector, si evident mouse-ul!
crezi in telepatie? |
|
|
![]()
|
|
Nu.
Ce inel porti azi? |
|
|
![]()
|
|
Inelul de logoda... adica cel cu care am fost ceruta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iti place sa-ti prinzi parul in "coada de cal"? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:40 PM |
|