![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu
Folosesti saruri de baie? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, folosesc sare de mare grunjoasa cu cateva picaturi de ulei de levantica.
Cand ai tipat ultima data si la cine si de ce? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La copil (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dupa ce i-am spus de 7 ori sa faca ceva, ea "da, da" si de facut nu se mai apuca de facut.
Ce ti-ai dorit foarte mult si nu ti s-a implinit dorinta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sutez, eu stau in poarta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am dorit intr-o perioada, dar puternic de tot, sa ma mut in UAE. Nu ne-a iesit pasienta. Cu cine iti vei petrece concediul? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Cu logodnicul meu , bunicii si niste amici. (merg cateva zile la bunici la tara si apoi cateva zile cu logodnicul si niste amici la munte)
Unde vrei merge in concediu ? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Planul e sa mergem in Croatia, in septembrie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Care e cea mai interesanta stire pe care ai auzit-o in ultima vreme? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
Ca mai face Monica Columbeanu un copil... Interesant e ca el mai poate... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Care era povestea ta preferata cand erai mica? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Mica sirena
Care este culoarea care predomina in vestimentatia ta ? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
albastrul jeansilor
Ce ai donat (daruit) ultima oara? |
|
|
![]()
|
|
Hainele mamei logodnicului meu le-am dat de pomana pentru niste saraci la biserica . Mama lui a murit de cancer in luna mai. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ce ti-ai cumparat ultima oara ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:39 AM |
|