![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai recent am dat bani pe motorina + niste biscuiti pentru la birou.
Enumera 3 alimente pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
faina, sare si ulei, ca se pastreaza cel mai bine...
Descrie-l pe seful tau in 3 cuvinte.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Nervos, sincer si harnic
Cand ai fost ultima data la teatru ? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
Spre rusinea mea, acu' vreo 2 ani.... Ba nu, am mai fost la Green Hours prin primavara... de la regimul "biropat" mi se trage... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce ai face prima data daca te-ai transforma in Zana buna? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
As picura zambete pe fetele tuturor.
Care este piesa de rezistenta din garderoba ta? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
O rochie gen sirena....,e si un pic aurie...,pestisorul de aur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Care a fost cea mai frumoasa zi din viata ta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai au fost multe, unele chiar in care nu s-a intamplat ceva deosebit, dar in care am debordat de fericire. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cat de des speli geamurile? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Au! Intrebarea asta ma loveste la corazon. Nu-mi place sa spal geamuri si stau si la etajul al 9lea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Raspunsul corect ar fi: eu, rarisim. Dar profit de amabilitatea partenerului. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cand ai cantat ultima oara in public? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca in clasa a VII-a. In corul clasei. Eram vocea intii.
... Am ureche muzicala, insa falsez uneori la greu... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ai putea sa furi mincare ca sa supravietuiesti (presupunind ca nu exista alta metoda de a obtine hrana)? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca da. Dar sper sa nu ajung niciodata in situatia asta.
Ce cd ti-ai cumparat ultima data? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:37 AM |
|