![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sountrack-ul Arizona Dream, pt muzica lui Goran Bregovic. De fapt, il voi face cadou tatalui meu.
Ce culoare au peretii dormitorului tau? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bleu
Cum iti aranjezi parul de obicei ? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
De obicei il usuc simplu si atat. Insa atunci cand am chef (un sfert din cazuri) mi-l pun pe bigudiuri mari pentru volum si varfuri ondulate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce ai face daca ai ramane in camp cu masina si culmea, ti s-ar termina si bateria de la telefon? |
|
|
miradoniz |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar fi ceva de făcut? aş pleca, doar nu crezi că ştiu să repar eu maşina...
ba mai rău, sigur aş rămāne din motive de ...benzină..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ai unghii lungi? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Momentan nu.
Ce faci intr-o bad hair day (din punctul de vedere al podoabei capilare)? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
imi spal parul si-o transform in good hair day (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cate bagaje iti iei pt o excursie de 3 zile? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Il leg intr-o coada si nu-mi bat capul. Nu-s genul care sa se dea de ceasul mortii daca nu sta suvita bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Raspund si la intrebarea lui speedy- Cleo....O valiza intreaga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De unde-ti cumperi rosiile? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la supermarket, in general au gust de plastic dar am mai prins si bune.
Cat de des speli masina? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Cam odata pe saptamana/zece zile...,iar cand o spal...,ploua neaparat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce faci atunci cand intr-un loc public te calca cineva pe picior si nu-si cere scuze? |
|
|
![]()
|
|
In general, ma uit urat la el.
Care e al doilea nume al tau? (Vanilina, trebuie neaparat sa-ti speli masina azi!) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:46 PM |
|