![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maria. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum ti-ar fi placut sa te numesti (daca ai fi putut sa iti schimbi numele) ? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cand eram mica mi-ar fi placut sa ma cheme Magda sau Luiza, ca pe papusile mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce ai mancat la pranz? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salata de vinete cu rosii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce faci in week-endul urmator? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sambata, reuniune de familie cu gratar si amuzamente generale, iar duminica probabil serviciu si reuniunea cu fetele din Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Care este hainuta pe care ai purtat-o cel mai des vara asta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Niste pantaloni albi din in largi, pe care probabil ii voi lua si la intalnirea cu fetele, de duminica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Care este poseta ta preferata? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
(Vanilina, trebuie neaparat sa-ti speli masina azi!) [/quote] De ce ?...E cald la B.?... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am una imensa cu negru si crem, care se potriveste la toate tinutele si in care imi incap toate alea...,stiti voi... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe ea o prefer... Ce-ti place cel mai mult sa faci in week-end?.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sa fiu cu prietenii mei!
De cine ti-ar fi cel mai tare dor daca ai fi plecata undeva departe? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de fetita mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
care ti-e cel mai drag accesoriu din garderoba? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca o curea lata, neagra, de piele, pe care-o am de vreo 18 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La ce ora te-ai sculat azi si de ce atunci (si nu mai devreme sau mai tarziu)? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:30 AM |
|