![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la 7, in mod natural. Mi-am amintit ca-i sambata si m-am varat la loc sub plapumioara!
Cat de des dai bani la cersetori? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
extrem de rar. dar am dat un croissant unei batrane acum cateva zile. prefer sa le dau ceva de mancare decat bani.
cand ai mers ultima data cu metroul? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ieri.
duh! cah! stii sa canti la vreun instrument muzical? (daca-i cazul cu detalii va rog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La pian, un picut. Am facut 4 ani in scoala generala ca era musai la scoala de coregrafie, dar nu s-a prins de mine. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Mare a fost satisfactia cand am scapat de corvoada! Cele mai fericite ore erau cele in care alegeam cantecelele cu care trebuia sa ma prezint la examen si asta pentru ca atunci era profa la clape. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce imagine iti face inima sa tresalte de bucurie? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-October 08 Member No.: 5,136 ![]() |
Imaginea mamei.
Cand ai ras ultima data cu lacrimi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri, am comis-o, am scris la bar.
Unde ti-ar place sa mergi in wee? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 08 From: Timisoara Member No.: 4,636 ![]() |
La munte.
Ce film vei vedea deseara? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Private Practice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu ce preferi sa scrii? Pix, creion, stilou? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
creion pentru ca pot sterge
Ce mijloc de transport in comun preferi (maxi-taxi,autobuz,tramvai,metrou...)? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:25 AM |
|