![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara prin bucatarie, de una singura si fara muzica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Care e ultimul cadou pe care l-ai facut? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Un parfum, unui coleg de munca de ziua lui
Cand te-ai simtit ultima data implinita? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(sper sa fi inteles bine intrebarea) invidia unora. n-o inteleg, imi provoaca blocaje mentale.
OUPS! 1,5 litri de obicei Ce ti-ar placea sa faci azi alaturi de partenerul de viata? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Habar nu am; posibil comanda de pizza. Oricum , eu nu mai pot minca seara.
Ce vezi cind te uiti in oglinda? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-mi contorizez niciodata placerile.
te intereseaza campania electorala pentru parlamentare? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, ca nu-i in tara in care traiesc si votez.
Cum reusesti sa economisesti bani? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:25 AM |
|