![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept pana vin reducerile de pret.
Care este sarbatoarea preferata? (....lipsa de imaginatie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi plac sarbatorile. Mai bine nu intru in amanunte...
Cum ti-ar fi placut sa te numesti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
.... Hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fara nici un apropos si fara nici o incercare de periere, mi-ar fi placut sa ma cheme si Karina.
Mai ai inca o jucarie de plus pe care o mai tii citeodata in pat cu tine? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am un copil care doarme( inca) cu noi in pat si aduce cu ea, la culcare, tot felul de jucarii. Noaptea trecuta am dormit cu un bebelus cu corpul moale si cu ochii albastrii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Va dati seama ca nu duc lispa de jucarii de plus (IMG:style_emoticons/default/322.gif) in pat, sub pat, pe masa, sub masa, dupa usa, pe televizor....
Daca inchizi acum pentru o clipa ochii, ce culoare iti apare? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Galben (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mac sau susan? (asta pentru ca mananc sticksuri acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Categorig susan, chiar daca imi ramane in dinti.
Ce pastrezi de cand erai copil? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
O papusa mare creata, blonda, cu ochi albastri, intitulata Bebe. Arata sub orice critica da' nu o dau nici sa ma tai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faci cand simti ca nu mai poti? |
|
|
![]()
|
|
Mananc ciocolata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Recunosti imediat cand nu ai dreptate? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Uneori da, alteori nici sa ma tai! (nu intru in detalii)
Ce-ai facut ultima oara ca sa te "infrumusetezi"? |
|
|
![]()
|
|
Mi-am vopsit sprancenele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eram faina rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce fel de tort sa-i pregatesc fetitei mele pentru ziua ei(care este peste doua zile!)? Ca deja intru in panica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 07:02 PM |
|