![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vacanta sa fie, nu conteaza unde (a se citi fara vizita la neamuri)
Crezi ca primesti ceva de Craciun? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
sigur primesc ceva de Craciun deja bat saua sa priceapa...calu' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pastrezi o cutie cu "amintiri"? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Da, le rasfoiesc cu grija sa nu se deterioreze.
Daca ar fi sa te mai nasti inca o data , ai vrea sa fii fata sau baiat? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baiat.
Pana la ce varsta ai crezut in Mos Craciun (Gerila)? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca am aflat pe la 8 ani. Nu-mi amintesc sa fi fost un moment "dramatic".
Care este cantecul tau preferat si de ce? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cher- Strong Enough , pentru ca ma pune pe picioare de fiecare data cand zic ca nu mai pot.
Ai o prietena adevarata(in toate sensurile si intelesurile)? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da. 2. Cu una sunt prietena de la 7 ani, si cu cealalta de vreo 2 ani, dar merge inspre bine! Fara dezamagiri sau lasari balta.
Ti-ar place sa locuiesti intr-o padure? |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) eventual un weekend la cabana da, dar nu sa locuiesc.
Preferati sa luati salarul cash sau pe card? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Il iau cash ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , dap) dar uneori as prefera sa fie pe card.
Care-i emisiunea tv preferata? |
|
|
![]()
|
|
Merge- Lisa Rinna
Mereu sunt uimita si placut impresionata de munca acelor oameni. Sa faci o casa locuibila pentru doi oameni cu doua stiluri diferite...Greu de imaginat, dar posibil pentru ei. Tu cum mananci avocado? (am o obsesie pentru el, in sensul ca eu nu i-am descoperit adevarata valoare culinara) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 11:11 AM |
|