![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De ce ma faci sa plang?! bāltābāc, buf si apoi haos.
Cand te uiti in oglinda iti place ce vezi? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Nu intotdeauna. Sau de cele mai multe ori nu. Din pacate sunt foarte autocritica.
Care este ideea ta de concediu perfect? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fie cald, sa ma relaxez, dar sa si vad cate ceva nou.
Ce surpriza ai facut in ultima vreme si cui? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai e in curs de a fi o surpriza. I-am ales olandezului costumul pentru carnaval. Mama ce surprins o sa fie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai infia un copil? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Da, daca m-as atasa prea tare de el. Stiu ce simte un copil abandonat.
Crezi in reincarnare? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu.
Ti-e dor de anii de liceu? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mi-au placut foarte mult! Cred ca e mult spus ca mi-ar fi dor, oricum nu se mai intorc.
Care e cel mai important motiv pentru care sa vrei, sa fii cea mai frumoasa? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Iaca, am incurcat-o. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Nu mi-am dorit niciodata sa fiu cea mai frumoasa . (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Si in copilarie si acum voiam si vreau.. sa fiu cea mai desteapta... (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) NEXT: Adormi des la TV? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
... niciodata (c-am teveul in sufra si patul in dormitor) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Numeste o reclama care te-a "convins'' sa cumperi produsul? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Niste servete care se pun in masina de spalat odata cu rufele si trag ele culoarea care iese eventual din unele boarfe, impiedicand astfel patatul celorlalte haine.
Cam cat timp pe zi petreci in aer liber? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:22 AM |
|