![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doua ore maxim (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) in timpul saptamanii. Sambata, duminica si in concedii incerc sa recuperez.
Care este singurul obiect pe care nu l-ai cumpara niciodata? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Droguri. Restu`... bani sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai putea iesi cu sotul/prietenul/iubitul, fiind imbracata cu chestii extrem de ... transparente ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trupul, sufletul si dragostea.
Cit de importanta este dragoastea fizica pentru tine? (nu pun alt civint pe motiv de indexare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Nu este- in majoritatea timpului, dar si atunci cand vine chefu', sa te ti frate in caz de vreun refuz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Gandesc pentru ca traiesc sau traiesc pentru ca gandesc? |
|
|
![]()
|
|
Tii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar trebui sa fie importanta pentru toate. Ca e bine pentru sanatate. Traiesc pentru ca gandesc Crezi in drgoastea de-o viata? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred in dragostea de acum.
Mai ai vreme sa te joci? |
|
|
![]()
|
|
Mintea mi-i jucausa cind inima-mi iubeste.
Dar doare. Cind iubesti, esti in stare de orice? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai depinde unele chestii daca ma gandesc ca nu le-as face, apai nu le-as face da' asta acum, cand eram tinara de tot am facut mai multe decat era cazul for love, so acum am un balance sa zic asa.
Ce anume te bucura? This post has been edited by Master of Norules: Feb 12 2009, 10:52 AM |
|
|
![]()
|
|
Copilul meu cand e cuminte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sotul meu cand face ceva din propri initiativa, nu impins de la spate.
Te bucuri de liniste? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:14 AM |
|