IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Olanda a acceptat trecerea in legalitate a partidului pedofililor, stire preluata de pe BBC
angeldust
post Jul 23 2006, 11:23 AM
Post #21

Musafir

Cristinutza....dc 2 persoane mature se decid sa aiba relatii homosexuale este numai problema lor si noi nu prea avem ce face. Dar copii trebuie protejati pt numele lui D-zeu!!! Sa inteleg ca dc fiica ta de 11 ani spre exemplu vine si iti spune ca vrea sa faca sex cu un nene de 50 tu ii spui "bine mama, dar vezi sa iti dea bomboanele alea promise la sfarsit? "

Geeesss...e strigator la cer. Si doar pt ca avem si noi defecte asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam anormalitatea sau orice lucru care ne-ar putea dauna in vreun fel.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2006, 01:05 PM
Post #22

Musafir

Am uitat sa va povestesc, am vorbit miercuri cu olandezul vreo ora despre tema asta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) La ei (in Germania la fel) nu au voie cei intre 14-16 ani sa faca sex cu persoane mai in varsta, la fel cei de 16-18 (adica o fata de 15 ani, daca are un prieten de 17 ani, ala o poate incurca greu cu legea. La fel daca unul dintre ei are 17 ani si celalalt e deja major). Din cauza asta cica s-au pus pe baricade unii si au incercat prin alte metode sa schimbe legea asta, dar n-au avut succes. Pana la urma au creat partidul asta ca ultima incercare de a fi ascultati. Olandezul meu mi-a spus ca n-au nici o sansa sa ajunga in Parlament ca n-au nici macar 10% din numarul necesar de membri pentru a ajunge acolo.

+Quote Post
claudia_electra
post Jul 23 2006, 02:28 PM
Post #23

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

scrie si pe internet cum sta treaba.

cum a zis si kalua, scopul e modificarea legii, nu legalizarea pedofiliei.

societatea olandeza NU sustine pedofilii, asta e cert. dar isi pot crea ce partid vor. insa partidul nu va avea sustinere electorala atat pt ca nu e ca si cum Olanda e plina de pedofili, cat si pentru ca pedofilii oricum prefera sa ramana anonimi, nu se vor inscrie in partid ca sa stie toata lumea cine sunt (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 01:42 AM