IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce ma scoate din sarite
krikstian
post Mar 23 2008, 12:21 PM
Post #251

Musafir

QUOTE(Maàt @ Mar 23 2008, 12:09 PM) *
Stati ca va zic ce m-o enervat ieri. La prima ora. BUM-BUM la usa. Simbata dimineata!
Deschid. Un curier sa imi aduca un plic. Curierul nu avea pix sa ii semnez de primire.
Ii zic "asteptati un moment, sa iau un pix"- si imping usa, astfel ca ramasese deschisa maxim vreo 3 cm.
Ma intorc pe calciie sa imi scotocesc in geanta, ca era tot pe hol. Cind colo, ce sa vezi. Curierul impinsese usa si intrase in casa si era in spatele meu. Moaama am facut atac!
I-am zis: " V-am poftit eu in casa? AFARA in clipa asta! AFARA! Da` nu vi-i rusine, unde ati mai auzit ca se intra in casele oamenilor FARA invitatie! Ce cauti dumneata aici, in casa mea? AFARA ca nu stiu ce fac! "

De-a lungul timpului am mai dat afara de la birou vreo 3 postasi si inca vreo 2 curieri. Usa nu e incuiata cu cheia, insa nu e nici deschisa in laturi. Aia au facut greseala sa intre fara sa sune sau sa bata, pus si simplu au apasat pe clanta.... si m-am trezit cu ei in birou.
La toti le-am aplicat acelasi tratament: "matale cine esti" postasu/curieru..." Asa, matale nu ai invatat ca se bate/suna la usa? Iesi afara si intra cum trebe. DUPA ce suni/bati si esti poftit sa intri, ca aici nu e sat fara ciini!

Acum m-am enervat ca picat curentul de doua ori in timp ce scriam...

stii ce poti sa faci ca sa nu mai ai parte de astfel de surprize neplacute? Pui la usa acel lantisor de la yala si gata. Se va prinde persoana de dincolo de usa ca nu simti nevoia sa o inviti in casa daca cei sapte anisori nu isi fac efectul in astfel de situatii/
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Mar 23 2008, 12:21 PM
Post #252

Musafir

Di, intr-adevar cam neobrazat curierul. Bine ca l-ai pus la punct.

Pe mine ma scoate din sarite atunci cand pe timpul unei conversatii (sa zicem 3 persoane) suna telefonul mobil si unul dintre interlocutori raspunde fara sa-si ceara scuze si mai vorbeste si tare la telefon, bruiand discutia celorlalti 2.

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 12:30 PM
Post #253

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu am lant, krikstian.
Roxi, asta cu telefonul e la ordinea zilei... Se intra in sali de cinema, de teatru, de concerte, la opera cu telefonul deschis...
Si apropos de telefoane, ce ma scoate din sarite e sa intru in vreun magazin si vinzatoarea in loc sa ma intrebe de sanatate, sta si se hlizeste la mobil cu taaaat tribu`, ignorind clientii.
Ultima data cind am dat peste un asemenea specimen am facut scandal. Intru in magazin, donsoara vinzatoare era cu nu`s cine la telefon. Eu vroiam sa cumpar mai multe chestii. Ii spun"domnisoara, va rog...". Ea la mine, stropsit si superior " Asteapta!"- da` pe un ton de-ala, de ziceai ca m-am dus sa cer ceva de pomana...
Ha?! "Donsoara, eu NU AM TIMP sa te astept si nici nervi sa iti ascult conversatiile mitiite cu iubitu` matale. Inchide telefonul ACUM, ca pun pariu ca patronul te plateste sa VINZI nu sa te conversezi la telefon in timpul orelor de program in timp ce clientii asteapta.
... Dar o sa il intreb totusi, pentru orice eventualitate."
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 23 2008, 12:36 PM
Post #254

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana, esti mortala! Love you, girl!

kris, cred ca-i am vrut sa uitam de lucrurile astea, dar daca tot a iesit topicul la suprafata imi spun si eu oful.
Serile trecute. Tzar tzar telefonul fix. O gagicuta de la un centru de sondare ma intreaba daca am in familie copii mai mici de doi ani. I-am spus ca nu, la revedere s-a incheiat conversatie. Ieri, aflu de la parinti ca si ei au fost sunati tot seara, dupa 9, cu aceiasi intrebare. Acum, pentru mine 9 e ora decenta, dar pentru o mama cu bebe pana in 2 ani...e ora de spalat, hranit, culcat copil... si nicideum o ora normala de vorbit la telefon. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Ah, si am mai patit-o recent si cu baietii de la Romtelecom. Cerusem televiziune de la ei si in loc sa ma sune sa ma programeze,m-am trezit seara cu mesterii la usa. La interfon nu s-au prezentat, asa ca nu am deschis. Nici la usa nu s-au prezentat, asa ca nu am deschis. In schimb, au sunat de la usa pe telefonul fix sa le deschidem ca ei vor sa monteze cablul tv. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Afost faza de cascadorii rasulu! Le-amdeschis doar ca sa le spun Nu, multumesc!

+Quote Post
roxanica10
post Mar 23 2008, 12:48 PM
Post #255

Musafir

Di, nu mai spun de atitudinea vanzatoarelor din tara noastra draga....ca-i deja arhicunoscuta. Ai procedat corect. Imi place ca stii sa pui omul la punct. Eu n-am tupeu tot timpul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A...si de faza cu telefonul in sali de cinema, opera, teatru ma scoate si mai rau din sarite. Si mai ma scoate din sarite (ca sa vedeti ce repede ma stresez) cineva care-mi mananca bake-rolls in spate la opera si fosneste intr-una.
Fanny, chiar ca-s aiuriti astia de la Romtelecom. Era greu sa-ti dea un telefon sa se programeze?

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 12:55 PM
Post #256

Fondator eLady.ro

Bravo! Io i-am frecat pe rds-isti: ca trebuiau sa schimbe nu`s ce cabluri. In timpul saptaminii, ore incerte. Adica trebuia sa stau io acasa o saptamina sa ii astept ca poate vin ei...da, bine! Pina la urma m-a sunat unu de pe un mobil, a zis ca il cheama Xulescu, "La ce ore e cineva acasa?
io la el: stai matale sa verific io la redeseu daca esti angajat sau nu la ei si dupa aia iti dau un telefon si iti zic.
Daca nu esti angajat la ei, pregateste-te, ca o sa te caute Politia!

Si-am sunat la redese, tipu` chiar lucra la ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu am nika de valoare in casa, da` zau ca nu vreau sa ma trezesc cu usa sparta!

A, faze cu telefon: suna la birou: sintem de la romtelecom si facem un sondaj, sa vedem daca sinteti multumiti de serviciile noastre. Sinteti persoana fizica sau juridica?
io: Daca erai matale de la Romtelecom ai fi stiut pe ce fel de persoana e facut contractu`. Esti de la unii care fac sondaje si va mai invata sa spuneti si minciuni de doi lei! La revedere!

Roxanica, daca nu te iei de ei, au senzatia ca tu traiesti din banii lor si ca iti fac o favoare ca te servesc, in loc sa inteleaga ca din banii nostri, ai "cretinilor" de clienti, isi iau ele salariile!
Am facut iuresc cu una la billa acu` vreo 3 saptamini, din toate casele functionau vreo2, era 8 fara douazeci si aia de la casa imi zice:
"la ora asta se vine la cumparaturi, mai devreme nu avurati timp, ca trebuie sa mergem si noi acasa!" Moaama, she was dead meat!
"auzi, cucoana, programul e pe usa pina la ora 8. La ora 8 matale inchizi casa.Pina atunci, esti la serviciu. Nu-ti place sa muncesti si vrei sa pleci acasa , da-ti demisia si stai acasa pina ti-o veni rau! ca orocim la ce preturi aveti, marfa expirata pe rafturi si la cum va tratati clientii, o sa pleci ORICUM ACASA . De tot!"
O-ntepenit aia! Io eram in tinuta "de scandal", nu imbracata ca o dUamna, deci nu meritam sa fiu tratata ca un om! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Fapt divers: ieri seara, in Billa craiova, la raionul de iaurturi erau cutii expirate din 19 martie. Pe raft, la vinzare.
Cutiile erau UMFLATE!

+Quote Post
rozy
post Mar 23 2008, 01:01 PM
Post #257

Musafir

offtopic...Maat,apropo de spartu caselor....varului meu ...celui care i-au murit parintii,i s-a spart casa in ziua inmormantarii(probabil era cineva care stia familia).nu au reusit sa intre la var-miu,apoi au fost la parintii lui si acolo au intrat.nu au avut ce lua.ce oameni (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) cat de mizerabil poti sa fii sa-ti programezi jaful in funtie de tragedia omului?

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 01:08 PM
Post #258

Fondator eLady.ro

N-au frica de Dumnezeu, de lege, de nimic ... Moama, ce le-as face io astora! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2008, 01:17 PM
Post #259

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maat, imi place de tine, esti femeie cu atitudine si stii sa pui oamenii la punct, fara falsa jena (care nici nu ar trebui sa existe de altfel in astfel de situatii). Pe bune, chiar imi place asta mult la tine! Sa mai pui exemple, uneori pot fi foarte constructive! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rozy, ce nenorociti...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 23 2008, 01:17 PM

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 01:22 PM
Post #260

Fondator eLady.ro

Suitie, pina pe la 28 de ani eram o balega. Barbata-miu se plingea chiar ca "nu luam atitudine in tara mea"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am "luat-o razna" datorita tot unui episod de-asta ...ghiciti unde? Tot in Billa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... Pina atunci eram genul care tacea si inghitea, ca imi era mie rusine de cum se purtau si cum vorbeau oamenii...insa atunci pur si implu am facut explozie! A ajuns cutitul la os si nu am mai putut rezista! ...Si de-atunci, "dusa" am ramas! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Misto a fost la una dintre bancile cu care lucram, m-am dus o data si nu stiu cum a venit vorba si tipa de-acolo imi zice "Si pareti asa o persoana inofensiva, mica, blonda... Dar Doamne-fereste sa deschideti gura cind va supara careva!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

35 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 04:45 PM