IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce ma scoate din sarite
lxn
post Mar 23 2008, 02:07 PM
Post #261

Musafir

Di, felicitarile mele! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Atati nervi tin si eu in mine uneori, imi vine sa ma iau de toti oamenii astia nesimtiti care sunt angajati ca te serveasca, nu am zis sa-ti intinda un covor rosu, dar macar Buna ziua si un pic de atentie nu cred ca-i asa greu sa dai. Eu inteleg, nu castiga mult functionarii sau vanzatorii, poate asta-i cauza pentru lipsa lor de interes, insa ca om, trebuie sa ai bun-simt!

M-am mai luat si eu de oamenii care m-au tratat cu fundul, insa fiind inca un copil, pentru ca asa-s perceputa, nu prea am "autoritate", asa ca nici nu ma baga inseama. Dar lasati, cresc eu (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2008, 02:07 PM
Post #262

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai foarte bine! Mai bine "dusa" cum te descrii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , decat sa te calce altii in picioare sau ceva de genul! Foarte misto descrierea tipei de la banca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu mai inchid ochii cateodata, dar si cand ma dezlantui, nu e bine sa stai prin preajma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca mi-ar trebui o solutie de mijloc..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 02:18 PM
Post #263

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu "inchid" ochii cind nu e cine stie ce problema grava.
Dar daca eu vorbesc frumos si te tratez cu respect, am "absurda pretentie" sa fiu tratata la fel.

Mai "inchid ochii" din prietenie. Si acord "circumstante atenuante", uneori prea mult.
Dar ma enervez si rabufnesc URIT DE TOT atunci cind oamenii (mai ales prietenii!) au impresia ca ma pot lua de proasta (si se comporta ca atare) pentru ca mai las de la mine, tragind concluzia ca daca nu iau atitudine, inseamna ca sint slaba si pot face din mine ce vor ei... atunci, e naspa.
In situatii din astea... pazea! "Mamaliga" de mine face explozie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 23 2008, 03:39 PM
Post #264

Musafir

Eu ma enervez f rar in situatii din astea si pur si simplu cateodata nu am chef sa ma cert cu nimeni. Alte dati am chef de scandal si atunci ma enervez din orice si fac urat de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 23 2008, 03:56 PM
Post #265

Musafir

imi place de tine maat eu am inceput de putin timp sa iau atitudine cred ca pe la 30 o sa devin mai apriga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 24 2008, 02:59 PM
Post #266

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Eu sunt un car de nervi astazi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Dupa ce mi-au mancat zilele cei de la distrigaz, care mi-au incurcat un proiect la munca si am pierdut din cauza lor vreo 3 luni de zile (deocamdata, ca nu stiu cat va mai dura pana se rezolva problema) si nici nu am putut sa le fac scandal ca apoi risc sa ma amane pana cine stie cand (timp in care seful meu imi va face capul calendar) am mai plecat si spre birou cu un maxi taxi (eu lucrez in Com. Pantelimon), iar cand l-am rugat pe sofer sa opreasca naibii manelele ca ma doare capul de la atatea balarii puse pe hahaieli (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) mi-a tras o privire de parca imi spunea sa ma duc la Balaceanca :|
Acum m-am apucat de treaba si imi vine sa ii sparg sefului meu capul (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ca iar mi-a adus niste facturi de pe vremea cand era bunica fata mare, ca parca eu lucrez retroactiv, iar capsatorul asta ma saboteaza in ultimul hal (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 24 2008, 03:26 PM
Post #267

Musafir

serenity now (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu de 3 zile sunt la mana colegilor din India Office sa ma rezolve de niste setari pe care numa ei le stiu face. Si va spun, nu stiti ce inseamna sa te iei cu mainile de cap pana ajungi sa lucrezi cu indieni (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Dar sunt caaaaaaaaalma! Serenity now! :|

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 24 2008, 04:00 PM
Post #268

Membru de Onoare

ah, ca sa nu mai vorbesc de "scumpii" mei colegi care nu mi-au gasit alte porecle decat "capabila" sau "simona senzual" (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 24 2008, 06:11 PM
Post #269

Musafir

Chinte, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Exista vreo oarecare asemanare intre matale si senzual'ceea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 24 2008, 06:36 PM
Post #270

Membru de Onoare

pai in afara numelui si a faptului ca nici una din noi nu are voce (eu tot ma mai pot lauda cu un premiu la karaoke si o participare la corul scolii pe la 10 ani), nimic :| nici macar nuantele de blond nu sunt la fel :| sau o fi din cauza ca sunt singura femeie din firma (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

35 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 05:17 PM