![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ooofff.... rezista (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Si eu tot cu benzina!! ca a mai crescut de ieri!!!
au sarit calul rau de tot... Cat despre gatit, nici eu nu ma dau in vant, dar nu ca nu mi-ar place. Daca stau acasa ma apuc si de gatit, dar cand vin de la joaba am o leneeeee Cu mironositzele nici eu nu ma dau in vant, dar m-a ferit Dumnezeu de ele in ultima vreme! Shefa, schimb-o! ca e tare stresant... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu am o idee mai buna pentru sefa: Ia-i locul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
good point Philia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si eu tot la capitolul sefi am probleme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
...ca exista ciocolata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum poate sa te enerveze asta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pe mine ma enerveaza ca sunt asa mici tabletele (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) buna treaba cu shefa, sa-i iei locul!!
si cu cioco, daca tii regim, poate mananci nitel din cea amaruie, cu 85% cacao, ca asa mai tai nitel pofta si nici nu te abati prea tare....zic si eu, sper sa nu te indemn la prostioare... hahaha, pai duci de mai multe ori mana la gura Phili |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pretul la motorina care a crescut in ultima jumatate de an cu aproape 30% si e mai mare decat cel al benzinei. Exemplu: in septembrie 2007 pretul era 3,2/ l iar acum e 4,15 /litru.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma scot din sarite prietenele mele (sunt vreo cateva) care se injosesc in fata barbatilor/iubitilor in ultimul hal. Se lasa tratate ca niste carpe. Si dupa ce vorbesc cu ele la telefon, reusesc sa ma enervez eu mai mult decat ele. Am ajuns la concluzia ca-si merita soarta si-mi bat degeaba gura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:52 PM |
|