![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
carrie parca esti sora-mea, si ea la fel cu dintii :fluierat:
In momentul asta ma streseaza tot :'(, ca deh..., nu sunt in pat sa dorm... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
azi ma scot din sarite hotii de apartamente
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pe mine ma scot din sarite cei care trec pe roshu la semafor. dupa ce ca pui o frana de aia de iti ies ochii.. tot ei comenteaza ca '-BRE, DAI PESTE MINE? cine ti-a dat carnet?'
i-as strange de gat.. ori as cobori cu o bata de baseball.. stai sa iau eu carnet :D (ca pieton, 99% dintre cazuri astept si 1 minut ca sa se faca verde.. fie ploaie fie vant :) a, si ma enerveaza si fetele care merg pe strada si fumeaza.. :| |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Ipocrizia si superficialitatea, oamenii invidiosi din orice... nimic, aparentele (care inseala intotdeauna), manelarii.....
va urma |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Nu degeaba am zis eu va urma :-X ....ma scot din sarite si cozile infinite din banci la plata facturilor (coada cea mai mare e intotdeauna cand ma grabesc!!!! gees!! >:( ) ... sunt plina de nervi si am si inghetat.. brrrrrrrrr
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
lasa beherbehecutzo, ca am stat ieri la BCR (Banca Celor Rabdatori) o ora pentru a astepta 4 pers. sa fie servite. Bine, nu stateam la facturi, acolo era jalea si mai mare :D
|
|
|
![]()
|
|
la Rabdatori am stat mai, imi venea sa iau un scaun si sa sparg pe acolo tot... pfuuuuuuuuuaaaaaaaaa ... si avea "domnita" respectiva o fata de adormita >:(
Dupa care am fost sa trag cateva pag la xerox iar tanti care era acolo mi-a spus dintr-o pozitie de dormit ca i se strica xeroxul daca trage din carte :o EXCUSE MEEEEEEEE? si e mica, nu e DEX . Va dati seama ca-mi venea sa urlu.... da' bine ca mi-a mers liftul ca stau la 10 ..... :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu ,promit solemn ca pana la 3 ianuarie nu mai las pe nimeni si nimik sa ma enerveze! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
La mine cam greu, pt ca nu am rabdare si uneori ma enervez din orice prostie :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ma enerveaza nesimtitii/le care fac treaba mica pe jos si prin imprejurimi.. :trozneala: mi se pare o chestie asa de urata de ..
(ar trebui atasate niste pastilute prostamol sau cum pana mea se cheama la toaletele din lukoiluri.. :morideris:) apoi, ma mai enerveaza cei care stau la coada si care daca te vad ca te uiti sau ca incerci sa treci incep sa urle ca e coada mai in spate.. de parca ar fi vrut cineva sa se bage in fatza lor samd samd dar acum e ajunul asa ca... am uitat de astea ;) :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:52 AM |
|