IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce ma scoate din sarite
3A
post Apr 5 2008, 05:00 PM
Post #301

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Gloriana, nici nu indraznesc sa ma gandesc la saritul preturilor care e in Romania, numai ca plecand de acolo am sperat sa scap de stresul asta, dar se pare ca e nu scap...

Roxi, clar, asa e cu prietenele. Nu e cazul sa te enervezi, ca nu le ajuti in nici un caz daca o faci si tie iti faci mai mult rau.
Dar daca ai avea rabdare sa le aduci aminte si sa le subliniezi anume chestii, ajung ele la concluzia aia.
Numai asa se pot schimba, daca ajung ele insisi la concluzie, si de la tine ca prietena doar cu suport, fara sfaturi.
E mereu trist cand vedem femei care nu stiu sa se pretuiasca, si eu am fost pe acolo, si inca mai pic din cand in cand in asta, dar un singur tras de maneca de la prietene acum ma trezeste, atunci nu puteam...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2008, 09:53 PM
Post #302

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

In momentul de fata ma scot din sarite HOTII.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 6 2008, 09:00 AM
Post #303

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Pe mine m-a scos din sarite azi noapte un vecin idiot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pe la 1-2 m-a trezit o manea scarboasa, data atata de tare ca aveam senzatia ca se aude din sufrageria mea! De unde, era la et 5, acelasi imbecil care ne-a stricat somnul de atatea ori!

Si a sunat barbata-miu la Politie, au venit aia, au vbit cu el si dupa ce au plecat politaii a dat muzica din nou tare!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Cu chiu cu vai am reusit sa adorm, dar am facut ochi pe la 7, ca eu asa ma trezesc oricata de tarziu m-as culca si oricat de obosita as fi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si acu sunt total dizzy, dar nu poci sa mai adorm (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 11 2008, 11:40 AM
Post #304

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Ma scoate din sarite vecina de deasupra care se tot vaita ca facem galagie,ca ascultam muzica tare,ca se aude TOT...si cand facem sex...e nebuna...galagie nu facem,muzica chiar n`o ascultam tare,sex n-am mai facut de cam multisor ca am avut niste probleme de sanatate,si cand o facem,o facem pe silent ca suntem obisnuiti de la camin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...s-a luat si de prietenu` meu...si de mine...ce dracu`,e hiperacuzica...cred ca sta cu paharu` la podea sa auda ce si cum...chiar am avut grija sa nu fac galagie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am vb si cu proprietaru`...sa izolam tevile...cine stie...poate i se mai astupa si ei auzu`..

+Quote Post
Teocris
post Apr 11 2008, 12:20 PM
Post #305

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Doctorita la care e inscrisa fetita mea. Imi venea azi sa o iau la bataie.

+Quote Post
Diana.
post Apr 13 2008, 06:43 PM
Post #306

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Electrica, CEZ sau cum naiba ii zice; mi-am ars doua calculatoare intr-o luna de la intreruperile si variatiile lor de tensiune.
Si azi a cazut iar curentul de doua ori!

+Quote Post
ToothFairy
post May 28 2008, 07:26 PM
Post #307

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

De 2 ore ma bat astia la cap cu campania electorala...pun aceeasi caseta, aceeasi muzica, aceleasi minciuni...cre`ca ma duc sa-i bag undeva...

+Quote Post
Master of Norule...
post May 29 2008, 09:57 AM
Post #308

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Cand cineva ma freaca la creier si imi spune ce sa fac cand eu stiu foarte bine ce tre' sa fac. Soacra-mea are prostul asta obicei si se lasa cu taram asa ca apoi iau o lunga pauza in a o mai vizita. Nu inteleg, de ce nu inteleg unii oamenii ca te descurci foarte bine de capul tau, tre' sa te mai bata la cap I hate that, nu m-a batut maica-mea la cap, de la ea in nici un caz n-o sa suport asta si inca n-a inteles chestia asta, la un mom dat o sa-i spun verde in fata ca sa nu mai aiba nici un dubiu.

+Quote Post
pescarush
post May 29 2008, 01:55 PM
Post #309

Musafir

Master (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu te inteleg cu pauza data soacrei. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Desi pledez pentru relatii civilizate cu soacra, atunci cand n-ai cu cinie, n-ai cu cine. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si eu am 2 baieti. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cred (sper) ca voi aplica tactica astora de pe-aici. Chiar daca sunt mai reci, nu se baga nimeni in oala altuia. Se intalnesc la ocazii, si din cand in cand mai iau masa impreuna. Cred ca este mult mai corect decat sa se ajunga la altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 29 2008, 03:46 PM
Post #310

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ii cel mai bine asa Pesca, pe mine ma doare undeva ca nu ma duc la ea ca si asa nu-i sunt prea draga si e valabila si reciproca. Ea se oftica ca n-o vede pe nepoata-sa care oricum cand se intalnesc pot sa-i spun eu nu-i luati toate chimicalele pamantului ca tot nu pricepe. So prea mare pierdere nu-i. Oricum ma gandesc ca atunci cand ma voi duce la servici tre' sa-mi caut bona.

+Quote Post

35 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:53 PM