IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce ma scoate din sarite
elle_ni
post Jan 7 2006, 11:53 PM
Post #51

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

beeeeeeeeeey...ce aveti cu pepenii mei?ia, k poate-mi ies iar din pepeni si va iau ce ciuf :evil:....vorba cuiva...ies si io din ce pot, si din ce am....so, voi aveti pepeni?atunci iesiti voi, nah :P
Go to the top of the page

+Quote Post
bertha
post Jan 9 2006, 08:28 AM
Post #52

Tratabil
**

Group: Membru
From: Romania
Member No.: 53

Eu nu suport:
- oamenii cu doua fete;
- istericii (cele);
- barbatii care generalizeaza: "pai voi, femeile, vreti asta si asta..." , de parca toate vrem acelasi lucru sau simtim la fel;
- snobii;
- pe sefa mea, care se vaita mereu ca n-are timp sa manance de-atata treaba si-i tuna si fulgera mai tot timpul, iar cand ma duc sa cer concediu, zice: "acum ti-ai gasit si tu?", indiferent cand vreau sa-l iau  >:( ;
- nespalatii.

+Quote Post
meli
post Jan 9 2006, 10:53 PM
Post #53

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

ma enerveaza aia care incurca circulatia si parcheaza pana in perete- pe trotuar,si eu saracu pieton trebe sa ocolesc pe sosea  >:(

+Quote Post
Ciresica
post Jan 10 2006, 07:34 AM
Post #54

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

pai am si eu pepeni, asa ca postez si eu :D

ma enerveaza rautatea si cruzimea,
minciuna,
aroganta (asta la culme  >:( ),
lumea care arunca gunoaie pe strada,
tot felul de indivizi care, cand se urca in autobuz, se proptesc in usa pe motiv ca "eu cobor la a nu stiu cata..." >:( >:(

si ar mai fi ceva: carceii de la picioare din timpul noptii. ii urasc de-a dreptul!  >:(  :'(

+Quote Post
angeldust
post Jan 10 2006, 01:03 PM
Post #55

Musafir

Si pe mine ma enerveaza ca se urca unii in autobuz si se incapataneaza sa stea in picioare sa incurce lumea ,cand in autobuz sunt vreo 5 scaune libere.Pe astia chiar nu-i inteleg ???

:offtopic:
ciresico....lipsa de magneziu asociata cu circulatia proasta =>carcei la picioare noaptea  (o groaza de timp am cautat tot felu de solutii si am auzit enspe variante despre asta , dar pana nu m-am indopat cu magneziu nu mi-a trecut)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 10 2006, 01:29 PM
Post #56

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

:offtopic: circulatie proasta stiu ca am ca mainile si picioarele mele sunt mereu reci.. :(
atunci magneziu sa fie!  :-*

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 06:38 PM
Post #57

Musafir

Pe mine ma inerveaza, toate aparitiile alesilor la tv, si toata fatarnicia lor fata de noi toti; si ma inerveaza la culmea culmilor ca nu pot schimba nimic din aceasta stare se fapt!
Ma inerveaza mentalitatea gloatei de frica schimbarii, atunci cind trebuie sa sacrifice ceva ce este al lui, dorind sa-i fie mai bine, dar sa lupte altul pentru el!!! :hainoroc:

+Quote Post
meli
post Jan 10 2006, 08:44 PM
Post #58

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

la ora asta sunt nervoasa ca nu scap de sinusita si iar ma doare capul din cauza ei  :'(

+Quote Post
elly
post Jan 11 2006, 07:18 AM
Post #59

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Pe mine ma inerveaza, toate aparitiile alesilor la tv, si toata fatarnicia lor fata de noi toti; si ma inerveaza la culmea culmilor ca nu pot schimba nimic din aceasta stare se fapt!
Ma inerveaza mentalitatea gloatei de frica schimbarii, atunci cind trebuie sa sacrifice ceva ce este al lui, dorind sa-i fie mai bine, dar sa lupte altul pentru el!!! :hainoroc:

De acord cu tine! ai o karma de la mine!  ;)

+Quote Post
Mistaco
post Jan 11 2006, 11:49 AM
Post #60

Musafir

Saru'mina pentru karma, insa daca era de ajutor impotriva "alesilor" era de o nepretuita valoare!!!

+Quote Post

35 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:36 PM