![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
ce ne enerveaza. multe. cel mai mult ma enerveaza sa explic ceva de 10 ori. (IMG:http://www.smileyville.com/images/sad/shakehead.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
binego, 22Ank. Si pe mine ma scoate din sarite sa explic de 100 de ori acelasi lucru. :pistolar:
Ceea ce nu imi face cinste, mai ales ca, la origini, sunt educatoare, deci se presupune ca ar trebui sa am mai multa rabdare :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
n-are treaba originea cu temperamentu. :P
sau poate de-aia te enerveaza fiindca te-ai plictisit sa tot explici :D |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Pe mine ma enerveaza hotii de buzunare din mijloacele de transport!! >:(
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine ma enerveaza mizeria de pe strazi, tiganusii de la semafoare care vrei nu vrei iti spala parbrizul cu o chestie maronie-bacterioasa :- .
ma enerveaza muuuulte - iarna, zilele ploiase, televiziunile (chiar nu inteleg rostul lor... in afara de stiri, si alea trei sferturi inutile), ma enerveaza cruzimea fata de animale, fanatismul unora legat de diverse subiecte... ma opresc aici ca pot sa scriu tzashpe pagini; si nici macar nu am sindromu' ca sa zic ca ma enervez ca sunt femeie |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Azi ma enerveaza 2 lucruri:
- vanzatoarea de la alimentara de pe colt cand i-am cerut cipsuri si mi-a raspuns ca din motiv ca-s pe un raft prea inalt, nu poate sa-mi dea!! Si se mai si uita cu nerv la mine pentru ca am indraznit sa-i cer!! >:( - Catalin Radu Tanase de la ProTv cand prezinta cate un reportaj si-l mai si amplifica pana la dimensiunea unei catastrofe nucleare. Si dupa ce schimb canalul, mai sar prin alte 5-6 posturi si ma intorc pe ProTv ... il gasesc tot acolo... aberand!! :frustraree: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:offtopic:
Catalin Radu Tanase, deja vu , parca am mai scris pe undeva pe forum de el :o Baiatul asta iti provoaca vreun infarct, nu alta. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorbiti de "Teatru Cacalin Tanase" (IMG:http://www.smileyville.com/images/angry/explotar2jr.gif) (IMG:http://www.smileyville.com/images/evil/devil.gif)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cateodata ma scot din sarite persoanele invidioase >:(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
azi m-a scos din sarite un mosneag care s-a postat in fatza noastra (cei care stateau la coada) la cec si a stat vreo 20 de minute.. si din cauza lui, ca nu vedea, si din cauza proastei de la ghiseu ca nu stia cum sa inchida 'programu''.. si dupa aia s-a schimbat tura si dupa aia am mai stat la alt ghiseu si uite asa a trecut o ora jumatate.. imi venea sa il strang de gat pe mosh.
:trozneala: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:44 PM |
|