IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce ma scoate din sarite
missu
post Feb 10 2006, 05:39 PM
Post #81

Musafir

pe mine cel mai tare ma enerveaza complexatii care fantazeaza , cei care fac acuzatii fara sa se asigure despre ce e vb in propozitie, cei care se cred destepti si NU SUNT, cei care sunt vulgari atat in vocabular cat MAI ALES IN ACTIUNI. si cei care vor sa para ce nu sunt si nu vor ajunge niciodata. SI STIU ASTA.  :evil:
Go to the top of the page

+Quote Post
missu
post Feb 10 2006, 10:33 PM
Post #82

Musafir

ce fain, delfina.  :-* stai linistita , nu esti singura care crede asta.
insa vezi ca pe forum < este si persoane> care asculta manele ca si terapie.  :fluierat:
slava domnului ca nu ma numar printre ele decat in cazuri de forta majora. cand nu pot sa schimb muzica.  :P

+Quote Post
northstar
post Feb 10 2006, 11:49 PM
Post #83

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

mda,ma enerveaza cei ce nu vad padurea din cauza copacilor,cei care-i  judeca pe totzi luindu-se pe ei drept etalon de perfectiune,un fel de alfa si omega,cei ce nu au simtzul umorului ,al subtilitatzii si a vietzii reale,cei care arunca cu piatra chiar daca sunt ei insushi  pacatoshi,cei care condamna nefiind investitzi ca judecatori,cei care iti pun metaforic pumnul in gura,pentru felul in care te exprimi in anumite momente,cei care se folosesc de naivitatea si increderea ta pentru a te santaja si a-ti insela asteptarile,cei care conform poemului lui KIPLING nu  au calitatea de a ramine OM, in aceasta jungla a supravietzuirii!
ma enervez inclusiv pe mine, insami,ca nu am ajuns inca la intelepciunea lui Carol Vojtyla,si ca anumite  ,,atacuri'' voalate inca ma mahnesc!
dar macar recunosc ca gresesc, enervandu-ma....pentru lucruri minore!ar trebui sa ma bucur pentru tot ce mi s-a daruit si oferit,uneori fara sa merit,doar fiindca unii nu  au stiut mai mult ,decat sa ma  iubeasca neconditionat!pentru asta,nu mai imi ies din sarite,ci sunt recunoscatoare!

+Quote Post
Dore
post Feb 11 2006, 08:13 PM
Post #84

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Ma irita eterna scuza "nu am timp" si vulgaritatea celor din jur.
Pentru orice altceva reusesc sa gasesc o explicatie. Pentru astea doua nu vreau sa accept nici o explicatie.

+Quote Post
Delphina
post Feb 12 2006, 12:03 AM
Post #85

Dependent

Member No.: 50

Sau n-ai timp sa gasesti o explicatie :)  :D

+Quote Post
angelito
post Feb 12 2006, 01:54 AM
Post #86

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Ehhh, si pe mine ma enerveaza sefii care la nivel pur teoretic sunt plini de principii care mai de care mai nobile, iar in practica... e o cu totul alta poveste  :-X :-!

Cum imi zicea la un moment dat sefa, dupa ce urlase ca nebuna, injurase, facuse un scandal monstru si total aiurea: "te rog sa ma scuzi daca m-am comportat un pic ciudat (ciudat?! eu as fi zis criza de isterie buna de spitalul de neuropsihiatrie! na, ca fac si versuri fara sa vreau!), dar asa sunt eu, pun prea multa pasiune in ceea ce fac!". Ma rog, pe mine aceasta pasiune care include cuvinte imposibil de reprodus in fata unor oameni normali, decenti, ma face sa  :-... Sa mai mentionez ca lucrez in relatii publice, deci un domeniu in care mi se pare ca ar trebui excluse din start astfel de comportamente?!

Deci, cum zicea si Delphi, lately ma streseaza sefii, n-am prea intalnit unii ok... Vorba aceea, lume multa si oameni putini!

+Quote Post
Delphina
post Feb 12 2006, 12:17 PM
Post #87

Dependent

Member No.: 50

Angelito, imi pare tare rau ca si tu treci prin astfel de experiente...
Si-mi pare rau pentru oricine cu trairi similare.

+Quote Post
Mistaco
post Feb 12 2006, 03:10 PM
Post #88

Musafir

:'( este de plins ca cei care sunt sefii, sefilor vostri sunt atit de "romani" si nu vad cit de prosti sunt unii"posesori de diplome", care mai sunt si sefi !!! :'(

+Quote Post
northstar
post Feb 12 2006, 06:33 PM
Post #89

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

mey,in acest moment ma scoate din sarite ,dar urat de tot,conexiunea la net,modemu,cablu,
kb-eiii pe secunda!si un melc beat ar merge mai repede!nu mai suport!alo,rds-ul,shomezi???????????

+Quote Post
angeldust
post Feb 12 2006, 09:33 PM
Post #90

Musafir

northstar asta e buba de weekend al rds , stim cu totii.... :(

+Quote Post

35 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd August 2025 - 10:10 PM