IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Greseli de evitat cand aplicati un CV pentru un job, ... ca sa nu va ardeti...
Cindy
post Aug 5 2008, 09:46 PM
Post #41

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maggie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lucrezi in Resurse Umane?

Cea mai mare gafa a mea de curand a fost cand am intarziat la un interviu in Baneasa 40 de minute (!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ). Groaznic! Dar chiar nu am preconizat traficul atat de infernal, faptul ca era o ora de varf acolo si nici nu eram familiarizata cu zona "rezidentiala" Baneasa!! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2008, 09:51 PM
Post #42

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Maggie, nu esti singura, am patit-o si eu. Fix la fel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si a mai fost o domnisoara care mi-a spus ca nu poate veni la interviu ca are programare la epilat si coafat.
... Asa da, chef de munca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 5 2008, 10:01 PM
Post #43

V.I.P.

QUOTE(Maàt @ Aug 5 2008, 10:51 PM) *
Si a mai fost o domnisoara care mi-a spus ca nu poate veni la interviu ca are programare ka epilat si coafat.

Vorbesti serios?!?!????! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
flirtationship
post Aug 5 2008, 10:06 PM
Post #44

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,406

=)) si oamenii astia spera ca-i va angaja cineva vreodata?
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 5 2008, 10:09 PM
Post #45

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oups, Sweet! Cam greu sa dregi busuiocul in conditiile date. Cum te-ai scuzat?

Din ciclul "atitudine zen". Eu, prospatura, mergeam la un "mare" interviu, la o firma care daduse de mine prin decanul facultatii. La destinatie aflu ca de fapt, nu aflase doar de mine, ci si de o gasca de alte 6 fete. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In fine, cum ne studiam noi cu 'simpatie', vine tipul care tinea interviuri si ne trimite acasa pe motiv ca n-are cum sa se ocupe de noi ca-i prea ocupat in ziua respectiva. Stabileste o alta zi si alta ora, si la al doilea interviu, surpriza! ne serveste o scuza similara. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La al treilea interviu (caci da... nu m-am potolit si m-am dus si a treia oara (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ) mai ramasesem eu si inca o pustoiaca. Si, pana la finalul zilei am dovedit-o si pe ultima cantindata. A fost cel mai tare proces de selectie la care am asistat! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 6 2008, 12:17 AM
Post #46

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Cu adresele de mail am patit si eu ceva similar. Bine, eu faceam castinguri pentru dansatoare si coregrafi, deci se intelege oarecum. Din arihva: pantera violata, pasarica balamuc, sexy pusy. Ma uitam in CV (da, au si ele CV-uri - de fapt, tentative de CV-uri) si nu-mi venea sa cred.

Cele care nu se potriveau cerintelor noastre sau care aplicasera la job si nu fusesera contactate au inceput sa bombardeze ce e-mail-uri cu injuraturi si tot tacamul, majoritatea destinate mie personal.

Ah, si mai este o categorie: cele ce au venit o data, au muncit si nu le-am mai vrut pentru comportament nepotrivit! Ele in schimb apelau la metode mai costisitoare de abordare: sms. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
maggie
post Aug 6 2008, 08:43 AM
Post #47

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,410

Sweet_girl: da, sunt recruiter...

Sincer, eu nu fac foarte "urat" la intarzieri, mai ales daca omul da un telefon si spune ca o sa intarzie... Asta e cea mai mica dintre "dudele" pe care le poate face un candidat, mai ales in Bucuresti. Numai ca mi se pare firesc sa-l las pe urma sa astepte pana o sa am timp de el, daca mai am si alte programari. Am fost surprinsa, insa, sa vad ca unii nu-s chiar asa de "rabdatori. Au fost candidati care au intarziat cate 30' i-am rugat sa astepte cand au ajuns, si dupa 10' s-au plictisit de moarte si au plecat acasa...

Alta candidata geniala: o blonda pentru un post la receptie. A spus ca e studenta. I-am zis ca jobul e full-time. Asa ca ea mi-a raspuns nonsalant: "Nu-i pb, ca eu am o sora geamana care seamana perfect cu mine, si daca am examene vine ea in locul meu..." WTF?!?

+Quote Post
Cindy
post Aug 6 2008, 04:28 PM
Post #48

V.I.P.

Maggie, esti mortala!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Unde le gasesti?!

Ehh, tipa asta de la HR a fost destul de iritata ca am intarziat si mi-a spus ca ma va tine foarte putin si nu va fi un interviu in sine, in circumstantele in care eu am intarziat atat de mult! Pana la urma, cred ca m-a placut, intrucat cele cateva minute s-au prelungit la aproape o ora! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, eu in locul ei sincer nu m-as angaja, oricat de mult as fi incercat eu sa repar aparentele.

Fanny, foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prospatura, dar perseverenta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau de fapt voia sa va testeze skill-urile privind rabdarea si perseverenta, astea fiind un criteriu definitoriu al jobului? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 6 2008, 05:38 PM
Post #49

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

haha, e posibil, desi intr-un final am descoperit ca tipul era un zapauc, iar jobul presupunea multe "neprevazute". Oricum, calitatile mele s-au integrat bine in peisaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
janis
post Oct 23 2008, 12:30 AM
Post #50

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

As avea si eu o intrebare. M-ar putea ajuta cineva putin cu corectarea CV-ului meu? Cred ca l-am scris bine, desi nu intr-un format tipizat. Este extrem de important sa am un CV bun si o scrisoare de intentie buna. Cateva pareri m-ar ajuta foarte mult. Totusi n-as vrea sa postez CV-ul meu pe forum. Daca cineva are cateva minute sa ma ajute putin, sa-mi spuna si o sa incerc sa trimit CV-ul printr-un mesaj prin site. Va rog sa-mi scuzati propozitiile complicate, dar sunt foarte obosita si stresata de CV, scrisoare si de examenul in sine... Noapte buna tuturor!

+Quote Post

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM