![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e bun Pilates, daca te tii de treaba si faci regulat, se vad rezultate si ti se intareste musculatura. Am experimentat, desi acum sunt lenesa merg la taeboo, dar prietenele mele au rezultate bune.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mai, fetele care faceti Pilates, e ceva de capul lui? Eu nu vreau sa slabesc, eu vreau muschiuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Are sens sa-mi fac abonament la sala la Pilates? Di ce credeti voi ca toata lumea care face sport vrea sa slabeasca ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu pana la Pilates eram fan aerobic. Pt mine este foarte eficient, tonusul muscular se imbunatateste vazand cu ochii. Deci go for it! Asa e Lost tu ai pus prima oara link-ul cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, intr-adevar de la pilates ti se tonifiaza muschii, insa daca ai multe kile de pus pe tine eu zic sa mergi si la un nutritionist.
Asa, deviez un pic de la subiect dar vreau sa va zic. Este aici o emisiune la tv ''supersize versus superskinny'' in care iau 2 persoane, una grasuta bine si una slaba de tot si le pun sa tina un jurnal cu ce au mancat/baut timp de o saptamana. Apoi iau toata mancarea aia conform jurnalului si o pun in cate un recipient transparent. Ei, diferentele sunt imense, nu le vine sa creada ca intr-o saptamana s-a adunat atata mancare (la persoana overweight), iar la cea skinny - extrem de putin. Deci, eu zic ca e valabil pentru cine vrea sa slabeasca sau sa se ingrase, e bine de tinut un jurnal cu tot ce a mancat si baut intr-o saptamana, pentru ca astfel ai o imagine mai buna asupra dietei. Apoi mers la un nutritionist care poate sa spuna: ai mancat prea mult sau prea putin si sa dea recomandari. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, nu e nevoie de nutritionist neaparat. La mine e o problema cu vointa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca stiu ce trebuie sa mananc si cat trebuie sa mananc, internetul e plin de informatii. Plus ca mr. e si el plin de informatii pe tema asta. Acum... nu stiu, asa, ca o intrebare suplimentara, poti face febra musculara de la Pilates?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu prea faci febra musculara, pentru ca exercitiile sunt de tip streching. Eventual se poate intampla asta daca nu executi corect sau exagerezi cu miscarile.
Am mai scris eu ca e cea mai inteligenta gimnastica inventata, deoarece dezvolta muschiul pe lungime, armonios, nu-l umfla. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da` n-ai inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) eu vreau sa-l umfle, sa par mai grasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, tu vrei sa tragi de fiare si sa mananci proteine cat mai multe, aia e.
nutritionist si trainer la un loc care sa-ti spuna exact cate calorii sa mananci pe zi si cum sa faci antrenamentele de forta astfel incat sa depui masa musculara pe tine. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
jo la maini se umfla daca folosesti gantere mai mari adica de la 2kg in sus chiar 2,5. La inceput iti recomand de 1kg sa te obisnuiesti. Trebuie repatat zilnic cam 10 15 min pe zi. La picioare pt gambe urcatul scarilor sau alergatul. La picioare genoflexiuni, fandari diferite combinatii. Eu cu practica stau mai greu.
Astea sunt numai bune cresc masa dar trebuie cate 2 ture de 8 min. http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, se face febra musculara de la pilates. Si instructoarea nostra face febra musculara cand merge la workshop-uri cu alti instructori de pilates. Deci eu zic ca febra musculara nu se face fiindca nu executam corect, ci pentru ca pumen muschii la treaba.
Aaa, deci Jo, tu stii ce trebuie sa faci, numa' practica e o problema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, trebuiesc 5 mese pe zi, care sa includa multe proteine. Daca te duci la sala, iti poate recomanda si instructorul niste suplimente ceva...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:24 PM |
|