![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor aveti ceva poze/indicatzii cu exercitzii de aqua gym?
pups! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 27-February 07 Member No.: 1,260 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai, Blu tine si dieta. In plus, miscarea in apa ajuta f mult la modelarea corpului si e mai placuta decat fitness-ul. Eu am facut aqua-gym timp de o luna in cadrul "institutional" ( (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca e tare des folosita expresia) , dar m-am plictisit pt ca profa nu excela la capitolul creativitate. acum prefer sa fac exercitiile vara la mare. si pot sa improvizez in voie.
Apropo, Blu... te-ai reapucat de inot sau de aqua-gym? mai ai nevoie de exercitii? (am vazut ca topicul e de prin decembrie) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, noi vrem sa ne facem abonament din ala de 4 sedinte, ca nu suntem in stare sa ajungem la 8. Sunt convinsa ca e aceeasi locatie. Ai observat vreun rezultat? La aquagym am intalnit doua feluri de reactii: persoane care pleaca cu bateriile incarcate si altele care pleaca foarte obosite. Eu, dupa sedinte, desi nu eram atat de "out of shape" abia ma taram spre casa. Abia dupa o ora-doua imi revenea zambetul pe buze si ma simteam excelent. Nu stiu de unde efectul asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De slabit, nu am slabit, dar efectul de tonifiere asupra muschilor de la picioare si abdomen le-am observat si mi-a placut. Faceam pe rand exercitii cu o mingea, un sul de burete si gantere de apa. Dar dupa cum spuneam si mai sus, exercitiile erau aceleasi de fiecare data. Le invatasem si simteam nevoia de mai multa creativitate. PanSeu: Instructoarea noastra arata absolut bestial si muream de invidie de fiecare data cand o vedeam in costum de baie. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, iti multumesc pentru detalii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
De-abia astept sa mergem daca zici tu ca are efect. Sunt sigura ca dupa prima sedinta, o sa ma aleg cu febra musculara. Nu mai am conditie fizica deloc, obosesc si cand urc 4 etaje. |
|
|
![]()
|
|
Nu-mi amintesc sa fi facut febra musculara dupa aquagym.Daca tu patesti, ia o aspirina si fa o baie calda-calda. Trucul meu propriu si personal cand stiu c-am tras prea tare exersand e relaxarea yogina. Intinsa pe spate incerc sa relaxez fiecare muschi. In 10-15 minute sunt ca noua. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Rox, unde va duceti, in Bucuresti? In afara de hotelurile de 15 stele , nu am gasit in alta parte sa se practice aqua gym. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Help, ma intereseaza de multa vreme subiectul. Merci.
|
|
|
![]()
|
|
eu am fost la World Champions Club in Floreasca. Au site, poti vedea acolo preturi, program, etc. Anul trecut, adusesera si niste biciclete subacvatice, nu stiu daca le mai au.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Larry, acolo unde ti-a zis Fanny, mergem. E fain ca suntem 4 fete, adica capacitatea maxima a bazinului. Au si biciclete Fanny, dar m-am gandit ca ma plictisesc daca optez pentru ele. Noi mergem datorita colegei noastre gravidute, care se duce acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ne-a facut si noua pofta. Ne avantajeaza ca-i si destul de aproape de serviciu. Am inteles ca avem nevoie de costum de baie, papucei si halat sau prosop.
|
|
|
![]()
|
|
Papuci si prosop, neaparat! E bine ca macar una dintre voi sa aveti si un uscator de par in geanta. De atata balaceala riscati sa iesit afara cu parul umed si pevremea asta n-ar fi chiar ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:07 AM |
|