![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zoliky |
![]()
|
Musafir ![]() |
Problema poate fi de la sursa de curent. Jocurile folosesc mult mai tare procesorul grafic si sursa nu rezista.
Pune mana in spate la calculator dupa ce joci 10-20 minute si daca aerul pe care ventilatorul il sufla este foarte cald, sursa este slaba! Ce placa video ai ? This post has been edited by zoliky: Nov 24 2007, 11:47 PM |
|
|
sylver |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
1.inainte,de kte ori ma jucam sau vedeam un film,mi se stingea calc,si il mai puteam aprinde doar dupa c il scoteam si il bagam din nou in priza.am auzit diverse expliktii:k ar fi de vina placa video,k ar fi vb d vreun virus,k e praf in unitate sau k se supraincalzeste...cum ash putea sa aflu exact?in perioada asta am putut vedea si filme fara sa mi s mai stinga,dar dc ma joc,sa intampla din nou.am skimbat si priza,am luat una cu protectie si tot mi s stinge...c sa fac??
2.incerc sa instalez driver pt webcam,dar nu reusesc.a incerkt si altcineva p calc sau,cu acelasi cd iar la el a mers.la mn d c nu reuseste sa s instaleze?aceeasi prob o am si dc incerc s instalez driver pt mp3 player sa pot transfera muzik p el:la altcineva merge,dar la me nu.kre sa fie prob p kre o are calc?tooot virusii??? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, daca te-ai chinui sa scrii si tu sa pricepem si noi, poate am putea sa te ajutam... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
citeste si tu aici: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=702 |
|
|
sylver |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce ti se pare asha dificil sa intelegi ce am scris?
modul de a scrie sau d a explika? am citit acolo si nu inteleg d c mi-ai recomandat asta,pt k persoana respectiva nu are aceleasi prob k si mine This post has been edited by Maàt: Jan 8 2008, 05:35 PM
Reason for edit: No, quote inutile pls!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Modul de a scrie. O vizita la regulamentul forumului, te rog.
Cred ca problema ta e de la sursa sau configuratia ta nu e de-ajuns pentru ce ai pe el. Cauzele pot fi multiple. Oricum sint fete mult mai pricepute ca mine aici, cind o sa iti vada postul in mod sigur vei primi un raspuns mai bun decit al meu. |
|
|
sylver |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ai vazut k pana la urma ai inteles modul meu de a scrie?
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) as citi regulamentul,dar nu'l gasesc p nicaieri,pt k,precum majoritatea userilor,nu l-am citit inainte de a ma inregistra.scria cumva k nu putem folosi prescurtari?? (IMG:style_emoticons/default/judge.gif) This post has been edited by Maàt: Jan 8 2008, 05:36 PM
|
|
|
![]()
|
|
1. te rog sa nu mai citezi fara rost posturile precedente.
2. REGULAMENT FORUM Utilizarea limbii romane si exprimarea in mod corect pe forum este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie imi "suna" a virus.
|
|
|
sylver |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu crd k am citat nik fara rost!kiar dc esti administrator,nu inseamna k trebuie sa faci atata caz pt k am folosit prescurtari,atata timp cat s-a putut intelege mesajul meu!ms pt regulament
This post has been edited by Maàt: Jan 8 2008, 05:36 PM
|
|
|
![]()
|
|
Sa cresti mare!
ok, fii atent: posibile cauze: - RAM insuficient - praf pe componente - posibile probleme cu cd-rom-ul (murdarie sau "imbatrinire"). Bafta! alte cauze: - supraincalzire (mai ia-ti un cooler) - sursa bulibasita |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:11 AM |
|