![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#101
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pana la urma am luat carne de vitel ....mai fac pauza cu porcul .... si pun si niste ciuperci si ceapa si ardei rosu si tot un fel de tocana este....si-o mancam tot cu mamaliga.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#102
|
Musafir ![]() |
Tu de tocanita ziceai? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pai asa cum zici tu, cu ce fel de carne si legume se pofteste. Eu la tocanite pun aproape de sfarsit si niste usturoi si chiar la sfarsit marar.
|
|
|
![]()
Post
#103
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua hahahahaha (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) .... nu mey chiar vorbeam de tochitura de-aia cu carne si organe si carnati ... cam ca la restaurant ...da' am uitat sa iau ficatei si-am dat-o in tocana.
te pup |
|
|
kalua |
![]()
Post
#104
|
Musafir ![]() |
Iac, tochitura de-aia nu s-a facut nicodata la noi in casa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Mi se pare ca se pun si rinichi ...
Eu nu mananc decat ficatei de pasare in materie de organe... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) Omu' meu are de suferit pe urma mea, aici sunt tot felul de specialitati cu plaman, da-i mai face mama lui cand mergem la ea sau isi mai ia la restaurant (daca mergem la unul nemtesc). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
Post
#105
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am facut cozonacul si cam asta este ce-a iesit:
Attached File(s)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#106
|
Musafir ![]() |
Azi am facut paste cu sos de smantana si sofran (si cu sunca fiarta, mazare si ciuperci).
|
|
|
![]()
Post
#107
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
maine fac ciorba de pui (sau curcan daca gasesc) a la grec si felul 2 lasagna.
pana la urma mancarea de vinete de saptamana trecuta am facut-o cu aripi de pui ... e o nebunie. kalua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) sa o incerci odata, e ff buna si fara carne ca stiu ca si tie iti plac vinetele |
|
|
![]()
Post
#108
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Pentru astazi, ciorba de pui cu smantana, varza a la Cluj pentru ca tot mi-ati facut pofta.
Iar la desert placinta cu fructe si crema de vanilie.Sper sa mai am timp sa fac si niste cornuri cu stafide, gem si rahat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#109
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Excelent h_2004.Mi-am permis sa ma servesc, iami......Astea da cuiburi.Felicitari!
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#110
|
Musafir ![]() |
wow, h, bine mai arata! Si-s sigura ca-s si bune-bune, cuiburile tale (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu fac azi rata la cuptor (dar transez rata inainte, sa nu dureze asa mult) cu galusti de Boemia. Si cu muuult sos. Si o sa pun si de-o supa de rata, ca sa nu arunc nefolosite aripile, gatul si ce mai ramane nefolosit la friptura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:53 PM |
|