IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Feb 25 2006, 05:31 PM
Post #101


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



pana la urma am luat carne de vitel ....mai fac pauza cu porcul .... si pun si niste ciuperci si ceapa si ardei rosu si tot un fel de tocana este....si-o mancam tot cu mamaliga.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 25 2006, 05:38 PM
Post #102





Musafir






Tu de tocanita ziceai? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pai asa cum zici tu, cu ce fel de carne si legume se pofteste. Eu la tocanite pun aproape de sfarsit si niste usturoi si chiar la sfarsit marar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 25 2006, 07:21 PM
Post #103


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua hahahahaha (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) .... nu mey chiar vorbeam de tochitura de-aia cu carne si organe si carnati ... cam ca la restaurant ...da' am uitat sa iau ficatei si-am dat-o in tocana.
te pup
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 25 2006, 11:52 PM
Post #104





Musafir






Iac, tochitura de-aia nu s-a facut nicodata la noi in casa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Mi se pare ca se pun si rinichi ...
Eu nu mananc decat ficatei de pasare in materie de organe... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif)
Omu' meu are de suferit pe urma mea, aici sunt tot felul de specialitati cu plaman, da-i mai face mama lui cand mergem la ea sau isi mai ia la restaurant (daca mergem la unul nemtesc). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Feb 26 2006, 12:43 PM
Post #105


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Am facut cozonacul si cam asta este ce-a iesit:
Attached File(s)
Attached File  P02_25_06_22.00_1_.jpg ( 93.62k ) Number of downloads: 42
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 1 2006, 11:35 PM
Post #106





Musafir






Azi am facut paste cu sos de smantana si sofran (si cu sunca fiarta, mazare si ciuperci).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 4 2006, 12:49 AM
Post #107


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



maine fac ciorba de pui (sau curcan daca gasesc) a la grec si felul 2 lasagna.

pana la urma mancarea de vinete de saptamana trecuta am facut-o cu aripi de pui ... e o nebunie.

kalua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) sa o incerci odata, e ff buna si fara carne ca stiu ca si tie iti plac vinetele
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Mar 4 2006, 03:14 PM
Post #108


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Pentru astazi, ciorba de pui cu smantana, varza a la Cluj pentru ca tot mi-ati facut pofta.
Iar la desert placinta cu fructe si crema de vanilie.Sper sa mai am timp sa fac si niste cornuri cu stafide, gem si rahat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Mar 5 2006, 02:08 PM
Post #109


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Excelent h_2004.Mi-am permis sa ma servesc, iami......Astea da cuiburi.Felicitari!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 7 2006, 08:02 PM
Post #110





Musafir






wow, h, bine mai arata! Si-s sigura ca-s si bune-bune, cuiburile tale (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu fac azi rata la cuptor (dar transez rata inainte, sa nu dureze asa mult) cu galusti de Boemia. Si cu muuult sos. Si o sa pun si de-o supa de rata, ca sa nu arunc nefolosite aripile, gatul si ce mai ramane nefolosit la friptura.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 06:53 PM