![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm.. si daca mi-as incerca eu cosuletu' de bamus de facut la abur? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, forte, asta faci! Ca doar nu ti l-ai cumparat sa-l tii in vitrina!
Ce faci in el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
inca nu stiu. depinde cat timp am... ca as mai avea si de lucru (mi-e dor de elady, ca nu am avut timp deloc zilele astea de forum )
ma gandeam la ceva creveti cu legume, si il chem pe amicu' meu gay sa mancam impreuna, sa-si dea cu parerea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua te rog pui reteta de crema de zahar ars cu dovleac. Multumesc frumos.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este pusa, o gasesti la indexul cu dulciuri, crema de dovleac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
inca nu stiu. depinde cat timp am... ca as mai avea si de lucru (mi-e dor de elady, ca nu am avut timp deloc zilele astea de forum ) ma gandeam la ceva creveti cu legume, si il chem pe amicu' meu gay sa mancam impreuna, sa-si dea cu parerea... il incerc saptamana viitoare tot e ziua mamei, anu asta am hotarat eu sa kinezarim - wok are si ea, ca i-am luat, aragaz nou ii comand saptamana asta, cosulet este... sa vedem ce preparam azi am mai facut ciorba de vita si vita cu ciuperci (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/yam-yam/IMG_4006s.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu tot ciorba de vita, ca mi-era dor. Am facut si niste pateu din ficat de vita.
O sa incerc sapt viitoare crema de dovleac.Maine plecam pana la Poiana Tapului asa ca maine nu bucataresc, gratareste al meu sot asa ca maine am scapat. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua luai un dovleac butternut il gasesc grozav pt placinte si deserturi pt ca nu-i apos si acum sunt in plina producere a cremei tale de dovleac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
intre timp coc si ardei (cam un vagon (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) maine imi pun pseudo-gogosari in otet (e prima oara cand nu gasesc gogosari in piata mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asa c-am luat niste ardei foarte gras) si tot maine pun vinete la marinat .... un rand de vinete prajite, un rand de ardei copt putin patrunjel si usturoi apoi iar vinete si tot asa pana se umple borcanul ...apoi totul se ineaca in suc de rosii se capaceste si se pune la fiert pt 30 minute. maine fac mancare de-aia de-a mea de varza (cand ? nu stiu ) aah si chipurile io nu muncesc ca-s in uichend (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) azi la piata am degustat toate minunile: carnati de mistret si de cerb, apoi niste branzaturi grozave, apoi am mancat facut in fata noastra niste calamari si creveti deep fried cu sos tartar si putina lamaie ...mmm ce buni au fost. apoi ne-am saturat gustand tot felul de fructe, piata asta e cea mai mare din oras si se intalnesc toate natiile pamantului cu tot ce au ei mai grozav prin bucatarii...e ceva de vis toamna |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce piata misto! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu sunt inca la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua e super crema de dovleac!
eu insa pe post de smantana dulce (aici toate-s acre) am pus mascarpone luat ieri din piata. pusi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:00 PM |
|